Domuz Avına Çıkan Avcı, Dönüş Yolunda Kazada Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Domuz Avına Çıkan Avcı, Dönüş Yolunda Kazada Öldü

Domuz Avına Çıkan Avcı, Dönüş Yolunda Kazada Öldü

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Çeltik Köyü yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında domuz avından dönen 54 yaşındaki Kenan Özdöl hayatını kaybetti.

14.01.2016 20:05  Güncelleme: 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Keşan'dan Mecidiye Köyü yönüne giden 47 yaşındaki Ergün Sargın idaresindeki 59 AG 913 plakalı kamyon, Çeltik Köyü yakınlarında karşı yönden gelen Kenan Özdöl yönetimindeki 22 FG 240 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada otomobile, arkadan gelen 32 yaşındaki Mustafa Yarapsanlı idaresindeki 59 AG 344 plakalı midibüs çarptı. Kazada, otomobilin içerisinde sıkışan sürücü Kenan Özdöl, olay yerinde hayatını kaybetti.

SIKIŞTIĞI YERDEN İTFAİYE ÇIKARTABİLDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine, ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü Kenan Özdöl'ün cesedi Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak, Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu.

DOMUZ AVINDAN DÖNÜYORDU

Kenan Özdöl'ün domuz avından döndüğü öğrenildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Domuz Avına Çıkan Avcı, Dönüş Yolunda Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • .........: o vurduğu hayvan acaba nasıl yaralandıda öldü acı çekti 1 6 Yanıtla
  • yorgunöm: Sevgili İŞİD! Cihad yapmak,,Allah için savaşmak,,demektir.Ama bu savaş körü körüne ölüme gitmek,öldürmek anlamına gelmez(Allah,ın verdiği canı sadece Allah alır),tam aksine,,Allah için yer yüzünde,gök yüzünde,denizlerde,sonsuz kâinatta(evrende) Allah,a ait olan bütün canlı,cansız mucizeleri,yaratıkları doyasıya seyrederek,inceleyerek yaşamak,yaşatmak,,demektir.Herşeyin sahibi yüce Rabbimizin korunmaya ihtiyacı olabilir mi?Onu korumak bize mi duştü?Inanan da,inanmayan da ondan sorulur,bize düşmez 0 3 Yanıtla
  • Ava giden avlanir: Berna zozan amcam dediğin yasli adamları ayartiyon sonra amcam diyor sen lüks yasamayı seversin zozan yası mühim değil isterse 90 olsun ama paralı olsun ne isin vardı kazada o arabada zaten arabayidasana dede almış 0 0 Yanıtla

Advertisement