Dondurma Köyü Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Dondurma Köyü Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

Dondurma Köyü Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

Çan’daki dondurma köylüleri tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8. Si düzenlenen Dondurma Köyü ve Kilimli Obası iftar yemeği büyük bir katılım ile Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kültür Çadırında verildi.

19.06.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çan'daki dondurma köylüleri tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8. Si düzenlenen Dondurma Köyü ve Kilimli Obası iftar yemeği büyük bir katılım ile Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kültür Çadırında verildi.

İftar yemeğine Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Garnizon Komutanı Jan. Yüzbaşı Mete Yavuz, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, İl Genel Meclis Üyeleri, Çanakkale İl Gençlik Spor Müdürü Muammer Uslu, Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Çanakkale il ve İlçelerinde yaşayan Dondurma köylüleri katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde geçen ay hayatını kaybeden Kale Grubu Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur, Dondurma köyü ve Kilimli oba'dan ahrete intikal edenler dualar ile anıldılar. Çan Demirci Camii İmam hatibi Halil Sarıoğlu hocanın önderliğinde iftar yemeğinden önce ve sonra tasavvuf müziği ve ilahi dinletisi gerçekleştirildi. İftar yemeği sonrasında çocuklar içinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dondurma Köyü Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement