Döne: "Şampiyonlar Ligi Çok Zor Bir Arena" - Son Dakika
Spor

Döne: "Şampiyonlar Ligi Çok Zor Bir Arena"

Beşiktaş Mogaz Takımı’nın deneyimli hentbolcusu Ramazan Döne, Şampiyonlar Ligi’nin çok zor bir arena olduğunu söyledi.

29.09.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Mogaz Takımı'nın deneyimli hentbolcusu Ramazan Döne, Şampiyonlar Ligi'nin çok zor bir arena olduğunu söyledi.

İlk kez VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı başaran Beşiktaş Mogaz Takımı'nın başarılı hentbolcuları Ramazan Döne ve Tolga Özbahar, 4'er gol kaydettikleri Orlen Wisla Plock maçıyla ilgili kulübün resmi sitesine özel açıklamalarda bulundu. Döne, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maç olması sebebiyle oyuna biraz tutuk başladıklarını belirterek, "Maça iyi başlayamadık. İlerleyen dakikalarda rakibi gözümüzde fazla büyüttüğümüzü fark ettik. Dengeyi yakalamayı başardık. Çok sert bir savunma bekliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Orlen Wisla Plock kalecisi Corrales de çok etkili bir oyun ortaya koydu" dedi.

"TARAFTARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ"

Gelecek haftalar için umut vadeden bir oyun oynadıklarını ifade eden Ramazan Döne, "Şampiyonlar Ligi çok zor bir arena. Biz mağlup olmamıza rağmen önümüzdeki haftalar için pozitif düşünebiliriz. Şimdi önce Süper Lig'deki Bursa Nilüfer Belediye maçına, ardından Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağımız KIF Kolding maçına odaklandık. Bir haftalık süreçte 3 maç oynamış olacağız. Taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" diye konuştu.

ÖZBAHAR: "ORGANİZE OLMUŞ TARAFTARA KARŞI OYNAMAK ZOR"

Polonya deplasmanında pivot bölgesinde başarılı bir performans ortaya koyan Tolga Özbahar ise salondaki atmosferin boğuculuğundan bahsederek, "Sahaya çıktığınızda 5 bin kişilik iyi organize olmuş bir taraftar grubunun önünde oynamak maça dair dengeleri çok etkiliyor. En ufak pozisyonda hem hakemi hem de rakip oyuncuyu etkilemeyi, demoralize etmeyi çok iyi beceriyorlar. Bu atmosfere alışmak bile zaman alıyor. Ama eminim büyük Beşiktaş taraftarı da Sinan Erdem Spor Salonu'nda aynı boğucu atmosferi oluşturacaktır" ifadelerini kullandı.

"BİRÇOK BÖLGEDE ROTASYON SIKINTIMIZ VARDI"

Başarılı hentbolcu, 5 as oyuncudan yoksun oynamanın zorluklarına değinerek, "Birçok bölgede rotasyon sıkıntımız vardı. Nincevic, Rasic, Oğuzhan, Viktor ve Ozan gibi oyuncularımızdan yoksun mücadele ettik. Tabii ki herkes elinden geleni yaptı. Fakat yorulduk. Rakip hızlı hücuma çok iyi çıkan bir takım. Zaman zaman savunmaya dönmekte zorlandık. Şampiyonlar Ligi'nde biz de daha iyi hızlı hücum yaparak bu silahı kullanmalıyız" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Döne: 'Şampiyonlar Ligi Çok Zor Bir Arena' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement