Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı Sarıkamış'ta Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı Sarıkamış'ta Yapıldı

Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı Sarıkamış\'ta Yapıldı

Arpaçay Kaymakmlığı’nca dönem sonu değerlendirme toplantısı okul müdürleri ve müdür yardımcılarının katılımıyla Sarıkamış’ta yapıldı.

21.01.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay Kaymakmlığı'nca dönem sonu değerlendirme toplantısı okul müdürleri ve müdür yardımcılarının katılımıyla Sarıkamış'ta yapıldı.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem'in Başkanlığı'nda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tüm okul müdürleri ve müdür yardımcılarının katılımıyla yapılan dönem sonu değerlendirme toplantısı yoğun ve yorucu geçen 2014-2015 eğitim-öğretim yılının yaklaşan ara tatili öncesi farklılık olması için Sarıkamış'ta moral ve motivasyon amaçlı gerçekleştirildi.

Toplantıda; öğrenci devamsızlıkları, okulların ihtiyaçları, okulların temizliğinin yanı sıra merkezi sınavlarda alınan sonuçların değerlendirilmesi gibi konular masaya yatırıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Kaymakam Faruk Erdem, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarısı olan 1. Dönemin sonuna yaklaşıldığını belirtti.

Erdem, yoğun ve yorucu çalışma temposunun sonunda ilçe genelinde gerek okulların fiziki koşullarında gerekse eğitim öğretim yönünden önemli derecede yol kat edildiğini, merkezi sınav sonuçlarında ise Arpaçay'ın il genelindeki ilçeler arasında ikinci sırada olduğunu kaydetti.

Kaymakam Faruk Erdem, beklentilerinin ise bu yıl Anadolu ve Fen Liselerini kazanan öğrenci sayısında geçmiş yıllara nazaran artış olduğunu ifade etti.

Başarılı olan okulların ve öğretmenlerinin ödüllendirildiğini sözlerine ekleyen Edem, 2. dönem yapılması planlanan çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı tarafından bilgilendirme yapılarak toplantı sonlandırıldı. Toplantının ardından öğretmenler Sarıkamış'ta kayak yaparak gönüllerince eğlendi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı Sarıkamış'ta Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement