Döner Bıçaklı Gasp Cezalandırmak İçin Yapılmış - Son Dakika
Güncel

Döner Bıçaklı Gasp Cezalandırmak İçin Yapılmış

Bağcılar'da suriye uyruklu A.Ç.'nin (43) sokak ortasında dövülmesi ve döner bıçağı tehditi ile gasp edilmesi olayına karışan 2'si kadın 6 kişi polis tarafından yakalandı.

21.04.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da suriye uyruklu A.Ç.'nin (43) sokak ortasında dövülmesi ve döner bıçağı tehditi ile gasp edilmesi olayına karışan 2'si kadın 6 kişi polis tarafından yakalandı. Olayın A.Ç.'nin gözaltına alınan kadınları daha önce rahatsız etmesi üzerine cezalandırması amacıyla gerçekleştiği tespit edildi. Yakalan şüphelilerle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 19 Nisan tarihinde meydana gelen olayda Suriye uyruklu A.Ç. sokak ortasında döner bıçaklı şahısların saldırısına uğramıştı. A.Ç.'yi önce darp eden daha sonra cep telefonunu gasp eden şüphelilerden biri yakalanmış diğerleri ise kaçmışlardı. Olay çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışması sonucu yakalanan şüpheli M.Ö.'nün (19) ifadesi doğrultusunda diğer şüphelilerinde isimleri belirlendi. Olayı gerçekleştiren diğer şüpheliler A.A.(17), F.A.(30), M.Ö. ile Suriye uyruklu G.H.(32) ve L.H.(34) adlı kadınlar gözaltına alındı.

Yapılan soruşturmada darp edilip cep telefonu gasp edilen A.Ç.'nin gözaltındaki kadınları daha önce rahatsız ettiği onlarında durumu Türk arkadaşları F.A.'ya anlattıkları tespit edildi. F.A.'nın da durumu M.Ö., M.A. ve A.A.'ya anlattığı ve olayı gerçekleştirmeleri için azmettirdiği öğrenildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü belirttiler.

(BB)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Döner Bıçaklı Gasp Cezalandırmak İçin Yapılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement