Döngeloğlu'ndan Charlie Hebdo Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Döngeloğlu'ndan Charlie Hebdo Tepkisi

Döngeloğlu\'ndan Charlie Hebdo Tepkisi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine Köyceğiz Ensar Vakfı ile Gençlik Spor Bakanlığının gençlik projeleri kapsamında Ömer Döngeloğlu konferans verdi.

14.02.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine Köyceğiz Ensar Vakfı ile Gençlik Spor Bakanlığının gençlik projeleri kapsamında Ömer Döngeloğlu konferans verdi. Konferansa Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ak Parti Milletvekili aday adayları Cavit Okur, Nihat Öztürk, Köyceğiz ve Marmaris ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Ömer Döngeloğlu yaptığı konuşmada; Muğla ya birçok kez geldiğini fakat Köyceğize ilk defa geldiğini belirterek, "Peygamber Efendimize hakaret eden Charlie Hebdo dergisini ve batı ülkelerini lanetliyorum. Dünya genelinde Müslümanları itibarsızlaştırma, kötüleme girişimleri hızla yükseliyor. Fransa'da işlenen cinayetleri Müslümanların üzerine attılar. Bu tamamen bir sahtekarlıktır. İslamiyet'ten önce kız çocuklarını diri diri toprağa gömüyorlardı. Kız çocukları uğur ilan ediyorlardı. İslamiyet'in gelişiyle Peygamber efendimiz o dönemde cahil insanlara anlata anlata bu cahiliyeti ortandan kaldırmıştır. Bugün Köyceğiz'de bir köpek öldürseniz halk ayaklanır. Ama o dönemde kız çocukları diri diri gömülürken kimse ses çıkaramıyordu. Peygamber sevdasıyla Köyceğiz'de bu konferansa gelen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döngeloğlu'ndan Charlie Hebdo Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement