Dönüşüm Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Dönüşüm Sürüyor

Dönüşüm Sürüyor

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Kıbrıs Mahallesinde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

16.10.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Kıbrıs Mahallesinde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Şahinbey bölgesini çarpık yapılaşmadan kurtarıp adeta yeniden şekillendiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hedefinden şaşmadan çalışmalarını adım adım sürdürüyor. Özdemirbey Caddesi'nde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, bu caddeye yakın olan Kıbrıs Mahallesinde de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey yeniden şekilleniyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Özdemirbey Caddesi'nin 6 şerite çıkarılması için, daha önce yaptığımız çalışmaya ek olarak, Kıbrıs ve Kahvelipınar Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde bina sahipleriyle anlaşarak, yıkımlarımıza devam ediyoruz. Kahvelipınar Mahallemizde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarımız yüzde 85 seviyesine ulaşırken, Kıbrıs Mahallesi'nde ise yüzde 65-70 seviyelerine geldik. Projemiz doğrultusunda bina sahipleriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Anlaşmalarımızı tamamladıkça yıkım çalışmalarımızda devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra buraya depreme dayanıklı modern konutlar yapacağız. Düztepe ile Dutluk arasındaki Özdemirbey Caddesini de 6 şeride çıkararak, şehrimizin trafik problemine önemli bir çözüm üretmiş olacağız. Yapımına devam ettiğimiz caddemiz ve binalarımız Gaziantep'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dönüşüm Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement