Dördüzlerin Hepsi de Erkek - Son Dakika
Güncel

Dördüzlerin Hepsi de Erkek

Dördüzlerin Hepsi de Erkek

Adana'da asgari ücretle çalışan güvenlik görevlisi Özgür Mete'nin eşi 29 yaşındaki Fatma Mete, dördüz erkek bebek dünyaya getirdi.

17.06.2014 11:11  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da asgari ücretle çalışan güvenlik görevlisi 34 yaşındaki Özgür Mete'nin eşi 29 yaşındaki Fatma Mete, dördüz erkek bebek dünyaya getirdi. Dördüz mutluluğu yaşayayan 7 yıllık evli çift, çocuklarının bez ve mama masrafını nasıl karşılayacaklarını kara kara düşünmeye başladı.

Geçen hafta dünyaya gelen ve erken doğum nedeniyle Özel Metro Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve henüz isimleri verilmeyen bebeklerden taburcu olan 3'ü, kuvözde tedavisi devam eden dördüncü kardeşlerini ziyarete getirildi. Evliliklerinin 7'nci yılında dördüz bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten özel güvenlik görevlisi Özgür Mete, çocuklarının sevincinin yerini geçim sıkıntısı korkusu aldığını söyledi. Bez ve mama masrafını karşılayacak durumda olmadığını belirten Özgür Mete, "Çocuklarıma baktıkça çok mutlu oluyorum. Ancak onların karnını doyuracak mamaya verecek param yok. Hayırseverlerden destek bekliyorum" dedi.

Anne Fatma Mete de sütü yettiğince çocuklarını emzireceğini ancak mama desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Metro Hastanesi Yenidoğan Bölümü Sorumlusu Prof. Dr. Nejat Narlı ise bebeklerin sağlığının çok iyi olduğunu belirtti. Prof. Dr. Narlı, "Bebeklerimiz 32 haftalık doğdular. Sağlıkları ile ilgili hiç bir sıkıntıları yok. En küçüğü bin 350 gram. Ona da kilo aldırmak için anne sütünün yanı sıra destek veriyoruz. En kısa zamanda onu da taburcu edeceğiz" diye konuştu. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dördüzlerin Hepsi de Erkek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    CHP'nin yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı. Ankette CHP yüzde 35,2 oy oranına sahip olurken, AK Parti ise yüzde 30'un altına düşüp yüzde 29,8 ile ikinci sırada yerini aldı.

  • 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı
    13:59 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı

    135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı, Guangzhou'da başladı. Fuar için 215 ülkeden yaklaşık 149.000 alıcı ön kayıt yaptırdı. Yabancı alıcıların fuara ilgisi arttı ve 74.000 sergi standında 29.000'den fazla katılımcı bekleniyor.

  • TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı
    13:59 TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı

    Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü. TMO, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların bir kısmını belirli fiyatlarla satışa çıkardı. Fındık sanayicileri, TMO'nun bu kararının gelecek sezonun fiyatlarını belirleyeceğini ifade etti.


Advertisement