Dört Büyüklerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika
Spor

Dört Büyüklerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri kutlama mesajı yayımladı.

08.03.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, başta Fenerbahçeli kadınlar olmak üzere tüm kadınlarımızın bu anlamlı ve güzel günlerini kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir gelecek diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajında, "Sahip olduğumuz ve olacağımız tüm güzelliklerin en önemli emekçileri olan kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat da Kadınlar Günü nedeniyle yayımlanan mesajında şunları kaydetti:

"Galatasaray Spor Kulübü yüzyılı aşkın geleneğinde kadınlara fırsat eşitliği vermekte öncülük etmiştir. Kadınlar Galatasaray formasıyla yüzmeden basketbola çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası rekabet ortamında başarı için yarışmışlar, şampiyonluklar kazanmışlardır. Galatasaray dün olduğu gibi, bugün ve daima, kadına fırsat eşitliği sağlayan temel sportif kurum olma konumunu sürdürmüştür, sürdürecektir. Bizim için en büyük gurur bu düşünce tarzının ülke çapında yayılmasıdır. Dileğimiz ülkemizde tüm kurumların kadın ve erkek eşitliğine cesaret ve öz güvenle sahip çıkmalarıdır. Unutulmamalıdır ki, ülkelerin geleceği, kadın-erkek eşitliği üzerine kurulmuştur. Dünya Kadınlar Günü'nü bu duygularla, sarı kırmızı sevgi ile kutluyoruz."

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizde kadınların modern yaşamda yerinin ve kimliğinin hak ettikleri noktaya yükselmesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün girişimleriyle başlamış ve Türk kadını, yaşamın her alanında kendisini gösterme fırsatı elde etmiştir. Kulübümüz bünyesinde de birbirinden değerli kadın sporcularımız ve çalışanlarımız Beşiktaşımızı ileriye taşımak için emek vermektedir. Toplumda çok önemli bir yeri bulunan kadınlarımızın yaşadıkları sorunlar, maruz kaldıkları şiddettin ve ayrımcılığın daima karşısında olacağımızı belirtiriz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlar, kadınlarımıza aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk dileriz."

Trabzonspor Kulübü de, tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor Genel Saymanı Engin Hacısalihoğlu ile futbolcular Sefa Yılmaz, Uğur Demirok, Musa Nizam ve İbrahim Demir, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla, kulüpte çalışan kadın personel ile bir araya geldi.

Hacısalihoğlu ile futbolcular, kadınlar gününü kutladıkları ve gül verdikleri kadınlar ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Dört Büyüklerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement