Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Komisyonu - Son Dakika
Politika

Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Komisyonu

AK Parti, MHP'nin komisyon için bildirdiği üç millevekilinin, TBMM Genel Kurulu ve basındaki beyanlarını Meclis Başkanlığı'nın değerlendirmesine sundu.

28.05.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grubu, MHP'nin, 4 eski bakanla ilgili soruşturma komisyonuna bildirdiği üç milletvekilinin, konuyla ilgili TBMM Genel Kurulu ve basındaki beyanlarını Meclis Başkanlığı'nın incelemesine sundu.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Grup Başkanlığı'nın, eski bakanlar Egemen Bağış, Erdoğan Bayraktar, Muammer Güler ve Zafer Çağlayan hakkında kurulan soruşturma komisyonuna üye seçimi için kurduğu komisyon,  MHP'li isimlerle ilgili değerlendirmesini yaptı.

Grup, MHP'nin, komisyon için bildirdiği Konya milletvekilleri Faruk Bal ve Mustafa Kalaycı ile Kütahya Milletvekili Alim Işık'ın konuyla ilgili TBMM Genel Kurulu ve basındaki beyanlarını, Anayasa hükümleri doğrultusunda incelenerek değerlendirilmesi için TBMM Başkanlığı'na yazıyla gönderdi.

Yazıda, MHP'li üyelerin hangi tarihte, nerede, konuyla ilgili neler söylediğine dair bilgi notu da yer aldı.

AK Parti bünyesindeki komisyonun MHP'nin yanı sıra CHP ve HDP'nin bildirdiği üyelerle ilgili incelemesini de yapacağı, bu milletvekillerinin konuyla ilgili beyanlarının bulunması halinde bunu da Meclis Başkanlığı'na sunacağı öğrenildi. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Komisyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement