Dörtyol'da "3. Uluslararası İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali" - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da "3. Uluslararası İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali"

Dörtyol\'da "3. Uluslararası İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali"

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, bu yıl 3'cüsü yapılacak Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali'nde ünlü sanatçı Zara'nın sahne alacağını belirtti.

21.11.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,  bu yıl 3'cüsü yapılacak Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali'nde ünlü sanatçı Zara'nın sahne alacağını belirtti.

Başkan Toksoy, belediye binasında, ilçedeki sivil toplum örgütü, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Maddi sıkıntılar içerisinde olmalarına rağmen geleneksel hale gelen festivali gerçekleştireceklerini belirten Toksoy, 19- 21 Aralık tarihlerinde yapılacak festivalde bu yıl ünlü sanatçı Zara'nın konser vereceğini kaydetti.

Festivalin Dörtyol narenciyesinin tanıtımına büyük sağlayacağını ifade eden Toksoy, "İlçemiz turunçgil diyarı. Turuncu rengin hakim olduğu cennetten bir köşe. Türkiye narenciye ihtiyacının yüzde 10'unu karşılıyoruz. Hedefimiz narenciyemizi önce bölgeye ardından Türkiye ve dünyaya ulaştırmak. Burada bir amacımız da milli mücadelede ilk kurşunun Dörtyol'da atıldığını kamuoyuna bir kez daha etkinlikler içerisinde duyurmak" diye konuştu.

Toplantıda, festival içeriğiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da '3. Uluslararası İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement