Dörtyol'da DASİFED Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da DASİFED Toplantısı

DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin, bölge menfaati açısından önemli olduğunu söyledi.

03.07.2015 14:14  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (DASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin, bölge menfaati açısından önemli olduğunu bildirdi.

Aylık toplantı için Dörtyol ilçesinde bir araya gelen DASİFED Başkanı Kılıçlar ve yönetim kurulu üyeleri, toplantı öncesi Kaymakam Recep Soytürk'ü makamında ziyaret etti.

Kılıçlar, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Soytürk ile iş dünyası ve bölgenin sorunlarını genel konuları değerlendirdiklerini belirtti.

TR63 bölgesinde yer alan Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye'de faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ile görüşmelere devam ettiklerini anlatan Kılıçlar, "Gerek paydaşlarımızla gerekse bizimle aynı doğrultuda faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde bölgesel kalkınma hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Ziyaretlerimizi bu yönde sürdüreceğiz. Sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yapmak, bölgemiz menfaati açısından son derece önemlidir" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Soytürk de özellikle yatırımcıların ilgi odağı olan körfez bölgesinde bu tür iş birliklerinin önemli olduğunu vurgulayarak, bölgedeki sivil toplum kuruluşlarının bir çatı altında toplanmasını, yatırımcılara bir nevi yol gösterici olmasını önerdi.

İş adamları, Kaymakamlık binasındaki toplantı salonunda bölgenin sorunlarını tartıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da DASİFED Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement