Dörtyol'da Gençlik Merkezi Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da Gençlik Merkezi Çalışmaları

Dörtyol\'da Gençlik Merkezi Çalışmaları

AK Parti'li Türkoğlu "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için bir kamu yatırımını daha hayata geçirmenin, gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

20.11.2014 11:42  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, geleceğimizin teminatı gençler için bir kamu yatırımını daha hayata geçirmenin, gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Türkoğlu, Dörtyol Spor Salonu'nun yanında yapımına başlayan Dörtyol Gençlik Merkezi inşaatı çalışmalarını inceledi.

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel ile yaptığı incelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Türkoğlu, "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için bir kamu yatırımını daha hayata geçirmenin, gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin her türlü kültürel ve sanatsal etkinliklerde buluşacakları Dörtyol Gençlik Merkezi inşaatı, bin 866 metrekarelik kapalı alan dahilinde başlamıştır. Önümüzdeki bahar ayında yapımının tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi 2 katlı olacak ve burada dil kursları, resim, bilgisayar, müzik, plastik sanatlar atölyesi, halk oyunları gibi her türlü kültürel, sosyal ve sanatsal etkinlikler, basketbol ve voleybol sahasıyla da sportif faaliyetler gerçekleştirilecektir" diye konuştu.

Gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğunu belirten Türkoğlu, Türkiye'de 182 gençlik merkezinin faaliyete geçtiğini kaydetti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da Gençlik Merkezi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement