Dörtyol'da Kriz Merkezi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da Kriz Merkezi Toplantısı Yapıldı

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünün Dörtyol'daki kuvvetli yağış uyarısının ardından Kaymakam Recep Soytürk başkanlığında Kriz Merkezi Toplantısı yapıldı.

27.09.2014 13:05  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY (AA)- Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nün Dörtyol ilçesindeki kuvvetli yağış uyarısının ardından Kaymakam Recep Soytürk başkanlığında Kriz Merkezi Toplantısı yapıldı.

Kaymakam Recep Soytürk, Kaymakamlık'ta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, önceki gün Erzin ilçesinde meydana gelen sel felaketini hatırlatarak, Dörtyol'da da Deliçay Deresi'nin taşması sonucu bazı evlerde hasar meydana geldiğini söyledi.

Bölgede, kuvvetli yağış olması durumunda alınması gereken tedbirleri görüşmek için bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Soytürk, "Selden etkilenmesi muhtemel yerlerde gerekli incelemeleri yaparak gerekli tedbirleri alacağız. Bu arada dere kenarlarında oturan vatandaşlarımız da belediye ve emniyet ekipleri tarafından uyarıldı. Amacımız vatandaşımızın can ve mal kayıplarını bu tür afetlerden azami derecede  bertaraf etmektir" diye konuştu.

Kaymakam Soytürk, vatandaşların her türlü tehlike arz eden konularda kaymakamlık başta olmak üzere, emniyet ve jandarmaya anında bilgi vermesini istedi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da Kriz Merkezi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement