Dörtyol'da Telekom'a Ait Kablo Çalındı - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da Telekom'a Ait Kablo Çalındı

Dörtyol\'da Telekom\'a Ait Kablo Çalındı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde hırsız veya hırsızlar tarafından telefon kabloları çalınan semt sakini ve esnaflar 15 gündür mağdur edildiklerini söyledi.

11.06.2014 14:10  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde hırsız veya hırsızlar tarafından telefon kabloları çalınan semt sakini ve esnaflar 15 gündür telefon, internet ve pos cihazlarının çalışmadığı için mağdur edildiklerini söylediler.

Sanayi Mahallesi 2 nolu sokakta Türk Telokom'a ait kabloların kişi veya kişilerce kesilerek çalındığını belirten semt sakini ve esnaf, 15 gündür telefon, internet ve banka pos cihazları çalışmadığı için mağdur olduklarını belirttiler.

Semt sakini esnaf L.D. arızanın olduğu gün Telekom'un arıza servisine başvurduğunu belirterek, "Pos cihazının 2 gün geçmesine rağmen çalışmaması üzerine şikayet hattını aradım. Görüştüğüm görevli arızanız giderildi yönünde rapor edilmiş oysa hattımız hiç açılmadı" dedi.

Bir başka esnaf N. K. ise kendisini arayan Telekom yetkilisinin "Semtinizde bulunan hattınızı kesmişler gerekli malzeme talebinde bulunduk ne zaman gelir bilmiyoruz, malzemeler gelince arızayı gidereceğiz" dediğini belirterek, "15 gün geçmesine rağmen ne arayan oldu ne soran oldu. İletişim çağında yaşadığımız zamanda böyle mağdur edilmemiz kabul edilebilir bir şey değil, yetkilileri göreve çağırıyoruz biran önce mağduriyetimizin giderilmesi istiyoruz" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da Telekom'a Ait Kablo Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement