Dörtyol Kaymakamı Soytürk'ten Suriyeli Ailelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dörtyol Kaymakamı Soytürk'ten Suriyeli Ailelere Ziyaret

Dörtyol Kaymakamı Soytürk, Türkiye'ye sığınan ve kendi imkanlarıyla kiraladıkları evlerde kalan Suriyeliler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret etti.

06.10.2014 10:58  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY (AA)- Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve kendi imkanlarıyla kiraladıkları evlerde kalan Suriyeliler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Kaymakam Soytürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileriyle bayramlaşma etkinlikleri kapsamında ilk olarak ilçedeki üç Suriyeli aileyi ziyaret etti.

Suriyeli ailelerin bayramlarını kutlayan Soytürk, "Zorunlu olarak yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalan Suriyelilere misafirperverliğimizi göstermeliyiz. Kurban Bayramı'nda da onları yalnız bırakmamak adına ziyaret ederek bu özel günde onlarla birlikte olmak istedik" dedi.

Kaymakam Soytürk, Suriyelilerin ardından Kışlalan Mahallesi'nde yaşayan hasta ve ihtiyaç sahibi Gülsüm İnan (65) ile Mehmet Ünal'ı (58) ziyaret etti ve bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerinde Kaymakam Soytürk, ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli hediyeler verdi ve Suriyelilere de gıda yardımında bulundu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol Kaymakamı Soytürk'ten Suriyeli Ailelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement