Döşemealtı Belediyesi'nden Mahalle Koordinatörleri - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesi'nden Mahalle Koordinatörleri

Döşemealtı Belediyesi\'nden Mahalle Koordinatörleri

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, uzak mahallelerin sorunlarını yerinde çözmek ve hizmeti vatandaşın ayağına getirmek amacıyla Bademağacı ve Ekşili Mahalleleri’nde görev yapacak koordinatörleri atadı.

10.02.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, uzak mahallelerin sorunlarını yerinde çözmek ve hizmeti vatandaşın ayağına getirmek amacıyla Bademağacı ve Ekşili Mahalleleri'nde görev yapacak koordinatörleri atadı.

Döşemealtı Belediyesi bünyesinde iki ayrı mahallede görev yapacak koordinatörler belirlendi. Buna göre Bademağacı Mahallesi'nin koordinatörlüğüne Belediye Meclis Üyesi Elektrik Mühendisi Ali Acır, Ekşili Mahalle koordinatörlüğüne ise yine Belediye Meclis Üyesi Eczacı Hüseyin Çetinkaya getirildi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in başkanlığında haftanın ilk günü başkan yardımcısı ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen durum değerlendirme toplantısında alınan karar doğrultusunda vatandaşa yerinde ve daha etkili hizmet vermek amacıyla Bademağacı ve Ekşili Mahallelerin de koordinatörler görev yapacak.

Koordinatörlük görevi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bilindiği gibi geçen dönem 4 yıl boyunca Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı Koordinatörü olarak görev yaptım. Bu süre içerisinde ASAT borcu için ya da başka bir işlem için vatandaşımız şehir merkezine gitmek zorunda kalmadan koordinasyon merkezimizde çözümlemeye çalıştık. Şimdi aynı şeyi İlçemizin mahallelerinde uygulamak ve vatandaşı ilçe merkezine kadar yormadan tüm işlemlerini yerinde çözmek istiyoruz" dedi.

Bölgenin sorunlarının ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı haftalık toplantı da açık ve net hedefler belirleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, geçmişten günümüze kadar gelen tüm sorunların planlı, programlı ve hızlı bir şekilde çözülerek vatandaşın refah, huzur ve güveninin arttırılması talimatını verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesi'nden Mahalle Koordinatörleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement