Döşemealtı Belediyesinden Başarılı Güreşçilere Altın - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesinden Başarılı Güreşçilere Altın

Döşemealtı Belediyesinden Başarılı Güreşçilere Altın

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 653. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde dereceye giren güreşçileri başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi.

03.09.2014 10:12  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dereceye giren güreşçileri başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi.

Başkan Turgay Genç, Kırkpınar'dan başarıyla dönen güreşçileri makamında ağırladı. Genç, Döşemealtı Belediye Meclisi'nde alınan kararla başarılı güreşçilerin ödüllendirilmesinin kararlaştırıldığını anlattı.

Döşemealtı halkının, ata sporuna her zaman destek verdiğine dikkati çeken Genç, "Bölgemizde çok yetenekli sporcular var. Amacımız, gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutup, enerjilerini ruhsal ve fiziksel gelişimleriyle birleştirmelerine yardımcı olmaktır" dedi.

Ziyarette Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık ikincisi İsmail Balaban, büyük orta boy birincisi Furkan Durmuş Altın, minik 2 boy birincisi İbrahim Akyiğit, deste büyük boy ikincisi Hasan Koru, ayak boy üçüncüsü Hasan Karbuz, teşvik 1 boy üçüncüsü Adem Ayseli ve güreşçileri Kırkpınar'a hazırlayan antrenör Mustafa Kara altınla ödüllendirildi.

Ünlü güreşçi İsmail Balaban da Konyaaltı Belediyesi sporcusu olduğunu ancak Döşemealtı Belediyesi ve halkının kendisine gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesinden Başarılı Güreşçilere Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement