Döşemealtı'nda Hastane Polemiği - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı'nda Hastane Polemiği

Döşemealtı\'nda Hastane Polemiği

Döşemealtı Belediyesi’nin Şubat Ayı Olağan Meclisi’nde bölgenin hastane ihtiyacı bir kez daha gündeme taşındı.

08.02.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediyesi'nin Şubat Ayı Olağan Meclisi'nde bölgenin hastane ihtiyacı bir kez daha gündeme taşındı. AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Tosun'un "Böyle bir talep yok daha" söylemi mecliste tartışıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in başkanlığında toplanan İlçe Meclisi'nde Ak Parti Grup Sözcüsü İsmail Tosun'un hastane ihtiyacı ile ilgili söylediği sözler damga vurdu.

Başkan Genç'in, 'Bölgenin en öncelikli sorunu devlet hastanesidir' ifadesine cevap veren Tosun, "Böyle bir talep yok daha" karşılığını verdi.

Bunun üzerine Başkan Genç, "Döşemealtı halkına sor yada anketlere bak, halkın en büyük talebi hastane değil mi?" diyerek Döşemealtı'nda hastane ihtiyacının önemini bir kez daha hatırlattı.

"DÖŞEMEALTI'NDA SAĞLIK YATIRIMI OLMADIĞI SÖYLENİYOR"

Sağlık tesis alanının özel sağlık alanına çevrildiğini söyleyen Tosun'a cevap veren Belediye Başkanı Turgay Genç, "Madem öyle sağlık tesis alanında devlet hastanesi yaptırılsın. Hükümet olarak vatandaşın sesini dinleyip gideceksin ve devlet hastanesi yaptıracaksın. Ben, Sağlık Bakanlığı'na gidiyorum, önümüzde ki 5 yılda bölgeye sağlık yatırımı olmadığını söylüyorlar" dedi.

PROJELERİMİZE ENGEL OLMAYIN

Grup Sözcüsü İsmail Tosun'un "Ben mi yaptıracağım" demesi üzerine Başkan Genç, "O zaman bölgede özel hastane yaptırıp bölgenin hastane ihtiyacını gidermek için projeme engel olmayacaksın. Döşemealtı'na hastane yapılmasının karşısında durmayacaksın" karşılığını verdi.

"DÖŞEMEALTI HALKI KANDIRILDI"

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geçen yıl Mart ayının ilk haftası seçim çalışmaları nedeniyle Döşemealtı İlçesi'ne gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun basına yansıyan sözlerini de yer verdi.

BAKANIN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Başkan Genç, "Bakan Müezzinoğlu, Döşemealtı'na geldiğinde "Döşemealtı'nın hastane projesi masamızda ve yatırım planlamasına aldık bir sonraki gelişimizde hastanemizin temelini atarız" diye beyanatları haber sitelerinde yayınlandı. Ama sonuç ortada ve herhangi bir hastane yatırımlarının olmadığı görülmektedir" şeklinde konuştu.

Başkan Genç, Ak Parti Döşemealtı Grubu tarafından başta Kırkgöz olmak üzere birçok projenin kasıtlı olarak engellendiğini de sözlerine ekleyerek, bölgenin gelişimi için hazırlanan projelerin kimler tarafından ve ne gerekçe ile engellendiğini Döşemealtı halkına ve kamuoyuna anlatacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı'nda Hastane Polemiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement