Döşemealtı'nda Yaşlılara Dikkatlı Yaşam Dersi - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı'nda Yaşlılara Dikkatlı Yaşam Dersi

Döşemealtı\'nda Yaşlılara Dikkatlı Yaşam Dersi

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Op. Dr. Niyazi Öztürk, yaşlılarda ev kazaları ve ortopedik rahatsızlıklar hakkında bilgi verdi.

01.04.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nden Op. Dr. Niyazi Öztürk, yaşlılarda ev kazaları ve ortopedik rahatsızlıklar hakkında bilgi verdi.

Döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nin Yaşlılar Haftası nedeniyle ortaklaşa düzenlediği toplantıda Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nden Op. Dr. Niyazi Öztürk konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantıya Döşemealtı İlçe Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Adil Kaplan, Çığlık Beldesi Aile Hekimi Dr. Selahattin Kazaz ve bölge halkı katıldı.

Toplantıda Op. Dr. Niyazi Öztürk, ev içi kazaları, yaşlılarda bu kazalardan doğan ortopedik hastalıklar ve tedavi yöntemleri, ortopedik hastalıklar ve ameliyatlar hakkında bilgi verdi.

Toplantı sonunda Op. Dr. Niyazi Öztürk'e Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül tarafından teşekkür belgesi verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı'nda Yaşlılara Dikkatlı Yaşam Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement