Döşemealtı Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Şenlikleri Devam Ediyor

Döşemealtı Şenlikleri Devam Ediyor

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen "Gençlik haftası" etkinlikleri ‘bisiklet şenliği’ ve ‘Döşemealtı Güreşleri’ ile devam edecek.

20.05.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen "Gençlik haftası" etkinlikleri 'bisiklet şenliği' ve 'Döşemealtı Güreşleri' ile devam edecek.

Döşemealtı Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği "Gençlik haftası" etkinlikleri Cumartesi günü 'bisiklet şenliği', Pazar günü de 'Döşemealtı Güreşleri'yle tamamlanıyor.

ATATÜRK CADDESİ'NDEN EVDİRHAN'A

Bu yıl ikincisi düzenlenen Döşemealtı Bisiklet Şenliği Cumartesi günü sabah 10.00'da belediye binası önünden start alacak. Belediye Başkanı Turgay Genç ve ilçe protokolü şenlikte bisiklete binecek ve Atatürk caddesini takiben Evdirhan Kervansarayına ulaşacak.

Yaklaşık bin bisiklet severin katılması beklenen etkinlikte Evdirhan'ın ardından rota Düzlerçamı Mesire alanına çevrilecek. Burada sona erecek etkinlik kapsamında tüm katılımcılara tişört ve şapka hediye edilecek. Ayrıca Mesire alanında çeşitli ikramlar da bulunacak olan Döşemealtı Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ilçe protokolünün kullandığı 6 bisikleti kura ile hediye edecek.

DÖŞEMEALTI ER MEYDANI PAZAR GÜNÜ

Döşemealtı Belediyesi Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Şöleni etkinlikleri Pazar günü yapılacak Yağlı Pehlivan güreşleri ile sona erecek. Pazar günü saat 10,00'da başlayacak olan güreşlere 38'i Başpehlivan, her kategoriden 550 güreşçi katılacak. 15 Mayıs günü yapılması planlanan ancak Meteoroloji yetkililerinin yoğun sağanak yağış uyarısı üzerine 22 Mayıs'a ertelenen Döşemealtı Güreşlerine Antalya ve civar iller ile Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden binlerce güreş severin gelmesi bekleniyor.

Geçen yıl düzenlenen Döşemealtı Güreşlerini yaklaşık 10 bin kişi izlemiş, zaman zaman yağan yağmura rağmen tribünler terk edilmemişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement