Döşemealtılı Çocuklardan Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Döşemealtılı Çocuklardan Yıl Sonu Gösterisi

Döşemealtılı Çocuklardan Yıl Sonu Gösterisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Atatürk Çocuk Kültür Merkezinde yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar, hünerlerini sundu.

30.05.2014 13:59  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nde yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar, hünerlerini yıl sonu gösterisinde sundu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Döşemealtı Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nin yıl sonu etkinliği Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda yapıldı. Merkezde yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar, hünerlerini sergileme fırsatı buldu. Gösterilerden önce, satranç turnuvasında dereceye giren çocuklara ödüllerini Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İlyas Çopur verdi.

Yoğun ilginin gösterildiği gecede kısa bir konuşma yapan Çopur, çocuklara çok önem verdiklerini belirterek, "Çocuk Kültür Merkezlerini sürekli geliştirilerek, daha etkin hale getireceğiz. Bu merkezlerde çocuklarımız için oyun odaları açacağız. Ayrıca, çocuklarımızın spor aktiviteleri yapmaları için basketbol, futbol sahaları kuracağız" dedi.

Daha sonra merkezde eğitimlere katılan çocuklar sahneye çıktı. Çocuklar hazırladıkları birbirinden ilginç ve eğlenceli gösterilerle izleyenlerden alkış aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtılı Çocuklardan Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement