Döşemedibi'ne Asfalt Yol Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Döşemedibi'ne Asfalt Yol Yapılıyor

Döşemedibi\'ne Asfalt Yol Yapılıyor

Ünye Çevre Yolu ve kanalizasyon çalışması sonrası bozulan Döşemedibi Mahallesi yolu, Ünye Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.

03.09.2013 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Çevre yolu ve kanalizasyon çalışmaları sonrasında Döşemedibi Mahallesi'nde yolun standardının bozulduğunu, bu nedenle yolun yeniden yapıldığını söyledi.

Şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt yol, parke yol ve beton yol olmak üzere farklı yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Arpacıoğlu, Döşemedibi Mahallesi'nde asfalt yol yaptıklarını söyleyerek, şu açıklamayı yaptı:

"Ünye'de yol çalışmalarımızı devam ettirirken alt yapıyı hesap ederek çalışmaları yürütüyoruz. Daha önce bu bölgemizde beton yol çalışmaları yaptık. Döşemedibi Mahallesi'nde alt yapı bitti, ana asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Hava şartları imkân verdiği ölçüde çalışmaları devam ettireceğiz. Yaz mevsimi iyi geçtiği için bu yıl iyi yol çalışması yapma fırsatı bulduk, önümüzde ki dönemden itibaren de sıcak asfalt bölümüne geçiyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Döşemedibi'ne Asfalt Yol Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement