Dosso Dossi Fashion Show, yarın başlayacak - - Son Dakika
Ekonomi

Dosso Dossi Fashion Show, yarın başlayacak -

Yerli tekstil üreticilerini yabancı alıcılarla bir araya getirmeyi amaçlayan Dosso Dossi Fashion Show, yarın Antalya Expo Center'da kapılarını açacak.

08.01.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerli tekstil üreticilerini yabancı alıcılarla bir araya getirmeyi amaçlayan Dosso Dossi Fashion Show, yarın Antalya Expo Center'da kapılarını açacak.

Dosso Dossi Fashion Show CEO'su Hikmet Eraslan, yarın başlayacak organizasyon öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dosso Dossi Fashion Show'un 17'nci organizasyonunun 8-13 Ocak tarihlerinde yapılacağını belirten Eraslan, yaklaşık 150 tekstil firmasının ve 5 bin tekstil alıcısının bir araya geleceği organizasyon süresince 500 mankenin görev alacağı 50'ye yakın defile düzenleneceğini söyledi.

Dosso Dossi'nin 2012 yılı Haziran ayında düzenlediği etkinliğe gelmesi beklenen ancak son anda programını iptal eden top model Miranda Kerr'in yarınki açılış defilesinde yerini alacağını bildiren Eraslan, "Miranda Kerr 4 firmamızın koleksiyonunu giyecek" diye konuştu.

"Kızıl Ajan" lakaplı ünlü Rus casus Anna Chapman'ın da kendi adını verdiği koleksiyonunu ilk defa Dosso Dossi Fashion Show'da dünyaya tanıtacağını, açılış akşamı ünlü sanatçı Tarkan'ın konser vereceğini anlatan Eraslan, organizasyondan 40 milyon dolarlık bir ticari bağlantı beklediklerini kaydetti.

Bu arada klasik podyum yerine "Sarayın arka bahçesi" konseptinde hazırlanan podyumun çevresi yaklaşık 70 bin çiçekle süslendi. Açılış defilesinde bir firma tarafından 2,5 ay süren çalışma sonrasında 2014 pırlanta kullanılarak özel olarak hazırlanan, 3 milyon dolar değerinde pırlanta set de ünlü manken Miranda Kerr tarafından tanıtılacak.

Dosso Dossi Fashion Show, yarın başlayacak -
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Dosso Dossi Fashion Show, yarın başlayacak - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement