Dost Eli Bu Kez Paramedik Derneği'ne Uzandı - Son Dakika
Yerel

Dost Eli Bu Kez Paramedik Derneği'ne Uzandı

Dost Eli Bu Kez Paramedik Derneği\'ne Uzandı

"Yakınınızdaki dost eli" sloganıyla, sağlık alanındaki deneyimlerini Adana’ya taşıyan Avrupa Hospital, "Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftası" nedeniyle düzenlenen geceye destek verdi.

28.03.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yakınınızdaki dost eli" sloganıyla, sağlık alanındaki deneyimlerini Adana'ya taşıyan Avrupa Hospital, "Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftası" nedeniyle düzenlenen geceye destek verdi.

Kaza, yangın gibi felaketler sonucunda yaralananlarla, kalp krizi, felç, solunum yetersizliği gibi nedenlerle ani hastalanan insanlara ilk müdahaleyi yapan sağlık çalışanları olan Acil Tıp Teknisyenleri, Sular Vıp'de düzenlediği gecede bir araya geldi.

Geceye, Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Adana İl Sağlık Müdürü Ahmet Özen, Adana Türk Sağlık-Sen Başkanı İsmet Tepe, Acil Servis Şube Müdürü Dr. Nihat Taşdoğan, Adana'da görev yapan acil tıp teknisyen ve teknikerleri ile Paramedik Derneği yöneticilerinin katıldı. Stresli ve insan hayatıyla doğrudan ilintili görev yapan acil tıp teknisyenleri, bu özel günlerine destek verenleri de unutmadı.

ÖZÜNDE FEDAKARLIK OLAN BİR SAĞLIK HİZMETİ

Paramedik Derneği'nin gecesinde gümüş sponsorluk teşekkür plaketini Özel Adana Avrupa Hospital adına Genel Müdür Dr. Cem Bozok aldı. Plaketini, Acil Tıp Teknisyenleri Teşkilatlanma Başkanı Behçet Karaman'in elinden alan Cem Bozok, böyle bir geceye sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ÖZÜNDE FEDAKARLIK VAR

Acil Tıbbın, tıp mesleğinin en önemli birimlerden birisi olduğunu belirten Özel Adana Avrupa Hospital Genel Müdürü Cem Bozok, "Tıbbın bu alanı, özünde fedakarlık, azim ve özveri bulunan, halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir. Böyle önemli bir hizmet ifa eden arkadaşlarımıza güç vermek Avrupa Hospital olarak bizi memnun ediyor. Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftası dolayısıyla bütün acil çalışanlarının Paramedik Haftası'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen gecede Özel Adana Avrupa Hospital çalışanları açtıkları stantta, katılımcılara acil tıp teknisyenliği ve teknikerliği ile ilgili bilgiler de verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dost Eli Bu Kez Paramedik Derneği'ne Uzandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement