'Dostumla Yedim' Sözü Sonu Oldu - Son Dakika
Güncel

'Dostumla Yedim' Sözü Sonu Oldu

\'Dostumla Yedim\' Sözü Sonu Oldu

Samsun'da 15 Yıllık Eşi 31 Yaşındaki Beyhan Kılınç'ı Tabanca ile Vurarak Öldüren 39 Yaşındaki Sadık Kılınç, İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı.

08.10.2008 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN’da 15 yıllık eşi 31 yaşındaki Beyhan Kılınç’ı tabanca ile vurarak öldüren 39 yaşındaki Sadık Kılınç, ilk kez hakim karşısına çıktı. Kılınç, “Maddi sıkıntıya düşünce altınları istedim. Verdiği altınlar sahte çıktı. Bana da ‘dostumla yedim kavat’ diyerek yüzüme tükürdü. Gerisini hatırlamıyorum” dedi. Kılınç, 6 yıldır Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü de ileri sürdü.

4 çocuk annesi Beyhan Kılınç, Geçen Temmuz ayında hurda satan kocası Sadık Kılınç ile geçimsizlik nedeniyle tartışıp Çatalarmut Mahallesi’ndeki baba evine taşındı. Genç kadın evden ayrıldıktan 3 gün sonra eşinin yanına giden Sadık Kılınç, paraya ihtiyacı olduğunu ileri sürerek altın bilezikleri istedi. İddialara göre bozdurmaya götürdüğü bileziklerin sahte çıkması üzerine sinirlenen Sedat Kılınç, tabancayla ateş ederek eşini ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Beyhan Kılınç

kurtarılamazken, yakalanan Sadık Kılınç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘CİNSEL HAYATIMIZ BİTMİŞTİ’

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Kılınç ifadesinde şunları söyledi:

“Eşimle cinsel hayatımızı bitmişti. Bana ‘Sen erkek misin, seninle yatılır mı’ diye konuşuyordu. Son zamanlarda da sürekli telefonla konuşuyordu. Kiminle konuştuğunu sorunca da ‘dostumla’ diyordu. Bu yüzden sürekli kavga ediyorduk. Olaydan bir hafta önce evi terk ederek babasının evine gitti. Boşanma kararı aldık. Maddi sıkıntı içine düşünce çocuklarımız için aldığımız altınlar vardı. Onları bozdurmak istedim ve ondan istedim. Verdiği altınlar sahte çıktı. Geri dönüp tekrar altınları istedim. Bana ‘Ne altını lan gavat. Dostumla yedim hepsini’ diyerek yüzüme tükürdü. Ondan sonra ne yaptığımı bilmiyorum.”

Sadık Kılınç, kendisinin 6 yıldır şizofren hastalığı nedeniyle Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü de öne sürdü. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Dostumla Yedim' Sözü Sonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum Ortaköy'de Sulama Kanalı Temizlendi
    21:04 Çorum Ortaköy'de Sulama Kanalı Temizlendi

    Çorum'un Ortaköy ilçesinde bulunan ve yaklaşık 600 dönüm araziyi sulayan kanal, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Öz Çayı'ndan ayrılan kanallardan Tepelerarası mevkisindeki araziye su taşıyan kanal, bölgedeki vatandaşların talebi üzerine temizlik çalışması yapıldı. Belediye işçileri, erken saatlerde bölgeye giderek kazma, kürek ve bel gibi aletler kullanarak 4 kilometre uzunluğundaki kanalı temizledi. Kanalın tarımsal üretim açısından önemli olduğunu belirten belediye çalışanları, çevre faktörlerinden kaynaklanan tıkanıklıkların giderildiğini ve suyun akışkanlığının artırıldığını ifade etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi
    21:03 İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi

    İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi. Başkan Cemil Tugay başkanlığındaki oturumda, komisyonlarda görev alacak isimler belirlendi ve İZSU Genel Müdürlüğü'nün su tarifelerinde indirim yapılması önerisi karara bağlandı. Ayrıca, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulması önerisi görüşüldü ve 2023 denetim komisyon raporu okundu.

  • Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi
    20:59 Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi

    Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de Filistin'e destek gösterisi düzenlendi. Göstericiler, Almanya'nın Filistin Kongresi'ni sonlandırmasına tepki gösterdi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Batman'da dereye düşen araçtaki 2 kişi kepçe ile kurtarıldı
    20:54 Batman'da dereye düşen araçtaki 2 kişi kepçe ile kurtarıldı

    Batman'ın Sason ilçesinde Sevgi Aydın A. yönetimindeki hafif ticari araç, Han Deresi'ne düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kepçe yardımıyla sürücü ve eşini kurtardı. Çift, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek hastaneye kaldırıldı.

  • CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek
    20:54 CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı davanın yarınki duruşmasını takip etmek üzere Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever'den oluşan bir heyet görevlendirdi.

  • Samsun'da Otomobil Çarpışması: 8 Yaralı
    20:53 Samsun'da Otomobil Çarpışması: 8 Yaralı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Dursun Kuru idaresindeki bir otomobil ile Nihat Emeç'in kullandığı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, sürücülerin yanı sıra araçlardaki 6 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • IMF Raises Global Economic Growth Forecast for 2024
    20:52 IMF Raises Global Economic Growth Forecast for 2024

    Uluslararası Para Fonu (IMF), 2024 için küresel ekonomik büyüme tahminini Ocak ayındaki tahminine göre 0.1 puan artırarak %3.2 olarak revize etti. IMF'nin Nisan ayı Dünya Ekonomik Görünüm raporuna göre, gelişmiş ekonomilerin bu yıl %1.7 büyümesi bekleniyor. Raporda, COVID-19 pandemisinin ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin yanı sıra düşük üretkenlik, artan jeoekonomik parçalanma gibi faktörlerin büyümeyi olumsuz etkilediği belirtildi. IMF, 2024 yılı için küresel ekonomik büyüme tahminini ise son yılların en düşük seviyesi olan %3.1 olarak açıkladı. IMF, enflasyonun düşmesine rağmen faiz oranlarının arttığını ve yüksek borçlu gelişmekte olan ülkeler için borç dinamiklerinin daha az olumlu hale geldiğini belirterek ülkelerin mali tamponlarını yeniden oluşturmalarını önerdi.


Advertisement