Down Sendromlu Çocukların Performansı Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Down Sendromlu Çocukların Performansı Mest Etti

Down sendromlu çocukların performansı mest etti Fulya Sanat'tan anlamlı ev sahipliğiİSTANBUL - Beşiktaş Belediyesi'nin Fulya Sanat Merkezi'nde düzenlediği özel gecede bir araya gelen engelli vatandaşlar, aileleriyle birlikte 'Canım Ailem' isimli tiyatro oyununu izledi.

17.03.2017 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Down sendromlu çocukların performansı mest etti

Fulya Sanat'tan anlamlı ev sahipliği

İSTANBUL - Beşiktaş Belediyesi'nin Fulya Sanat Merkezi'nde düzenlediği özel gecede bir araya gelen engelli vatandaşlar, aileleriyle birlikte 'Canım Ailem' isimli tiyatro oyununu izledi. Oyuncularının çoğunluğunu Down Sendromlu çocukların oluşturduğu oyun, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Beşiktaş Belediyesi, Down Sendromu ve Zihinsel Engelliler Eğitim ve Koruma Derneği ile birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu gününe dikkat çekmek için düzenlediği tiyatro oyunuyla engelli vatandaşları ve ailelerini bir araya getirdi. Halil Doğan'ın yazdığı ve Arzu Oygur Doğan'ın yönettiği "Canım Ailem" oyunu, hayallerinin peşinden koşan down sendromlu bir gencin hayatını konu ediniyor. Başrolünü Down sendromlu bir gencin oynadığı 'Canım Ailem' isimli tiyatro oyununu izleyen engelliler keyifli dakikalar geçirdi.Tiyatro oyununu izlemeye gelenler arasında usta oyuncu Musa Uzunlar da vardı.

Usta oyuncudan gençlere destek

Ekranların vazgeçilmez ve usta isimlerinden ünlü oyuncu Musa Uzunlar, "Şu anda çok heyecan verici, çok güzel bir oyun izledim. Bütün emeği geçenleri tek tek kutluyorum. Beşiktaş Belediyesi'ni de aynı zamanda kutluyorum bu etkinlikten dolayı. Bu arkadaşlarımız engellerin kaldırılmasını istiyorlar. Çok heyecan duyduğum bir oyundu" ifadelerini kullandı.

Oyuncularının çoğunluğunu Down sendromlu çocukların oluşturduğu tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı. Oyunun sonunda salonu dolduran yüzlerce izleyici oyuncuları ayakta alkışladı.

(HB-HB-

Down Sendromlu Çocukların Performansı Mest Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Down Sendromlu Çocukların Performansı Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement