Doygun Ekmek, Ege'ye Yelken Açıyor - Son Dakika
Güncel

Doygun Ekmek, Ege'ye Yelken Açıyor

Doygun Ekmek, Ege\'ye Yelken Açıyor

Tam buğday ekmeğinin Türkiye'deki ilk üreticisi ve isim babası Doygun Ekmek, Ankara'nın ardından Ege'ye yelken açmak için distribütör arıyor.

24.10.2013 10:20  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye geneline yayılmaya başlayan tam buğday ekmeğinin Türkiye'deki ilk üreticisi ve isim babası Doygun Ekmek, Ankara'nın ardından Ege'ye yelken açmak için distribütör arıyor. Üretim kapasitesinde yüzde 75 artışa hazırlanan Doygun Ekmek, yeni bir distribütör firma aracılığı ile Ege'de konumlandıktan sonra rotasını diğer bölgelere çevirecek.

Ankara'yı Doygun lezzetleriyle tanıştırdıktan sonra Ege'ye açılmayı hedeflediklerini belirten Doygun Ekmek Pazarlama Müdürü Burcu Özcan, şu an Ege bölgesindeki distribütörlükler için görüşmelerinin devam ettiğini belirtti. Burcu Özcan, "Perakende ve ev dışı kanalda 100'den fazla ürün çeşidine sahibiz ve günlük 40 ton üretim kapasitemiz var. 2014 yılında devreye alınması planlanan iki yeni hat ile günlük kapasitemizi yüzde 75 artırarak 70 tona çıkaracağız." dedi.

Doygun Ekmek'in perakende ürünlerinden olan tam tahıllı ürün grubunda; kağıt ambalajda tam buğday ve tam çavdarlı somun ekmeği, Soft tam buğday ve tam çavdar ekmeği ile çok tahıllı ekmek yer alıyor. Dost ürün grubu ise köy ekmeği, tam buğdaylı ekmek ve çok tahıllı ekmekten oluşuyor. Kepekli ekmek, light ekmek, tost ekmeği, büfe tost ekmeği, 6'lı hamburger ekmeği, 7'li sandviç ekmeği, tortilla, sade, haşhaşlı ve buğdaylı galeta çeşitleri, tam buğday unu, sade ve kakaolu pasta tabanı da yine Doygun'un perakende ürün yelpazesinde yer alan ürünler…

Kağıt ambalajlı katkısız tam buğday ve tam çavdar ekmeğinin Türkiye'deki ilk ve tek üreticisi olan Doygun Ekmek, tek kişilik ambalajda roll ekmek, vitamin ilaveli light ekmek ve gözeneksiz tost ekmeğini de piyasaya ilk sunan firma oldu. Ayrıca Doygun, GDO'suz ürünler üreterek Türkiye'de paketli ekmekte Helal Gıda Belgesi'ni alan ilk firma…

Doygun Ekmek ürünlerinin bulunduğu İstanbul'daki başlıca büyük satış noktaları; Migros, Macro Center, Metro, Carrefour, Real ve Tesco Kipa. İstanbul dışında Ankara'da Migros, Carrefour, Real, Kiler ve yerel marketler zinciri olan Altunbilekler'de yer alan Doygun Ekmek büyümesini sürdürmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doygun Ekmek, Ege'ye Yelken Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement