DP Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe Açıklaması - Son Dakika
Yerel

DP Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe Açıklaması

DP Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe Açıklaması

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Nuri Efe "2015 genel seçimlerinin startını verdik" dedi.

15.11.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Nuri Efe "2015 genel seçimlerinin startını verdik" dedi.

DP Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe, DP Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Efe burada yaptığı konuşmada, "Demokrat Parti olarak Ankara'da 2015 yılı Haziran ayında yapılacak olan genel seçim için seçim startını vermiş bulunuyoruz. Bunun için 15 gündür Türkiye'nin çeşitli muhtelif yerlerini geziyoruz. Bu hafta başta Kırıkkale, Kırşehir olmak üzere bugünde Kayseri'deyim. Buradan sonra ise Nevşehir, Niğde ve Aksaray illerine ziyaretlerimiz olacak" dedi.

Efe ayrıca, "Ülkemiz bir çıkmaz içerisinde. Ülkemizin çok büyük sıkıntıları ve problemleri var. Bu gezilerimizde biz vatandaşımızın halinden memnun olup olmadığını esnafımızın, işçimizin, köylünün, memurumuzun kısacası Kayseri'de yaşayan yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın durumunu nasıl olduğunu yerinde incelemek, görmek ve 2015 yılında ki seçim stratejimizi görmek için geceli gündüzlü il il dolaşıyoruz. Hedefimiz Allah kısmet ederse 2015'de meclise girmek iktidar ve iktidar ortağı olmaktır. Bu bir hayal değildir. Bunu hep beraber önümüzdeki günlerde göreceğiz" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Nuri Efe, "Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Şuanda ki iktidar 12 yıldır tek başına iktidar. Buradan Kayseri'deki hemşehrililerimizde bu 12 yıl içerisinde iktidara sandıklar dolusu oy verdi. Şimdi Kayserili hemşehrililerimize sormak istiyorum ellerini vicdanlarına koyarak bunun bir muhasebesini yapmalarını istiyorum. Hizmetler yapılmıştır ancak şu bir gerçek ki bu 12 yıl içerisinde Kayseri ciddi bir şekilde dişe dokunur yatırıma ve istihdama dönük Kayseri'nin çocuğunun iş sahibi ve ekmek sahibi olacağı ciddi ne bir baca ne bir fabrika nede bir işletme meydana getirilememiştir" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DP Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement