DP Genel Başkanı Uysal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

DP Genel Başkanı Uysal Açıklaması

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Demokrasinin hukukun teminatı haline getirildiği bir Türkiye'yi yeniden bu topraklarda var edebilmek adına büyük bir mücadele veriyoruz" dedi.

21.02.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Demokrasinin hukukun teminatı haline getirildiği bir Türkiye'yi yeniden bu topraklarda var edebilmek adına büyük bir mücadele veriyoruz" dedi.

Uysal, genel seçimler öncesi partisinin Kahramanmaraş İl Teşkilatını ziyaret etti.

Partililerle görüşmesinin ardından gazetecilerle bir araya gelen Uysal, bir pastanede genel seçim hedeflerini anlattı.

Türkiye'nin içinde bulunduğu süreç nedeniyle parti olarak tavırlarını ortaya koymak için çalışmalara başladıklarını dile getiren Uysal, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin kritik dönemlerinde her daim ortaya koyduğu tavrın bu millet için aydınlatıcı olduğunun bilinci ile bugün buradayız. Demokrat Parti olarak içinden süzülerek geldiğimiz tarihi misyonun bugün bize bıraktığı mesuliyeti yerine getirmek çalışıyoruz. 'Yeniden Büyük Türkiye' idealini hür ve eşit vatandaşlık temelinde, herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir Türkiye'yi demokrasinin hukukun teminatı haline getirildiği bir Türkiye'yi yeniden bu topraklarda var edebilmek adına büyük bir mücadele veriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DP Genel Başkanı Uysal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement