DP Genel Başkanı Uysal, Fethiye'de - Son Dakika
Güncel

DP Genel Başkanı Uysal, Fethiye'de

DP Genel Başkanı Uysal, Fethiye\'de

DP Genel Başkanı Uysal, MHP'den istifa ederek DP'ye katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya parti rozetini taktı Uysal: "Türkiye'de demokrasi perdesi adı altına bir tiyatronun ...

07.12.2013 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, " Türkiye'de demokrasi perdesi adı altına bir tiyatronun oynandığını hepimiz görmek durumundayız" dedi.

Uysal, MHP'den istifa ederek DP'ye katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya törenle parti rozeti taktı. Törende konuşan Uysal, Behçet Saatcı'nın partilerine katılmasından onur duyduğunu dile getirdi. Uysal, tarihi anlamayanlara, ülkenin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü kavrayamayanlara milletin cevabını vereceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilmekten aldığımız güçle milletimizi asla yanıltmadık, bugün de yanıltmayız. Türkiye'de demokrasi perdesi adı altında bir tiyatronun oynandığını hepimiz görmek durumundayız. İşte bu gidişatta, Türkiye'nin ve milletimizin yeniden beklentilerini icra edecek bir siyaseti ete kemiğe büründürmek adına bu yolda yürüyeceğiz. Partili, partisiz bu al bayrağın dalgalandığı noktada, bu ülkeye sadakatini ve bağlılığını ispat etmiş bütün vatandaşlarımızla buluşmak durumundayız. Çünkü bugün gelinen noktada devleti yönetenlerin, hükümet etme mesuliyetine sahip olanların, bu ülkenin bütünlüğünü kavramakta zorlandığını görüyoruz."

Fenerbahçe taraftarı olduğunu da belirten Uysal, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda sarı-lacivertli ekibi 2-1 yenerek eleyen Fethiyespor'u kutladı.

Uysal, daha sonra, partilerine katılan Başkan Saatcı'nın da aralarında bulunduğu 12 kişiye parti rozeti taktı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DP Genel Başkanı Uysal, Fethiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement