DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak - Son Dakika
Güncel

DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak

DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak

Manisa'da ziyaretlerde bulunan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'de bir hukuksuzluğun hüküm sürdüğünü iddia ederek milletin kendi yargılamasını yapacağını söyledi.

20.05.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da ziyaretlerde bulunan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'de bir hukuksuzluğun hüküm sürdüğünü iddia ederek milletin kendi yargılamasını yapacağını söyledi.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire'yi ziyaret eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaklaşan genel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Her seçimin mutlaka önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Uysal, herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir Türkiye'nin oluşturulması gerektiğini vurguladı. İktidarın baskı politikası uyguladığını öne süren Uysal, "Suçüstü yakalanmış, yolsuzluk iddialarıyla beraber, evinde milyar dolarlar saklayanların, kendi hukuksuzluklarını kapatabilmelerinin yolu, iktidar suçlarını sürdürebilmelerinden geçiyor. İktidar oldukları günden itibaren yaptıkları gibi bütün alanı kadastroya geçirircesine kamu kaynaklarıyla finanse ederek, kimilerini TMSF eliyle zorbalıkla el koyarak el değiştirttiler. Bugün 17-25 Aralık sürecinden itibaren bir başka evreye geçti hadise. Hayretle izliyoruz. Bugün Türkiye'de hukuksuzluk iddiası varsa, onu da hukuk içerisinde ararsınız. Mağduriyetleri yeni bir mağduriyet oluşturarak, hukuksuzlukları yeni bir hukuksuzluk icra ederek, aklımızın almayacağı, hayalimizden geçirmeyeceğimiz bu ihtiraslarla kapatmaya çalışıyorlar. İcat ettiğiniz bu hukuksuzluklar ve bu usullerin milletimiz eninde sonunda yargılamasını yapacak" diye konuştu.

"ŞAHSİ ÖZGÜRLÜKLER OYLANACAK"

Uysal, iktidarın medya ile olan ilişkisini de eleştirerek, "Bugün belirli yayın gruplarını caydırma, korkutma, yıldırma gayreti içerisinde olduklarını görüyoruz. Ama nafile çabalardır, nafile gayretlerdir. Diyanet İşleri Başkanlığı kurumunu siyasete taraf yaparak, toplumda da tartışmalı hale getiriyorlar. İlim erbabı hele hele dini ilimlerle iştigal eden alimlerimiz, entellüktüellerimiz ve profesörlerimizin milletin gönlünde, vicdanındaki hakikatin sesi olmalarını bekleriz. Hırsızların yargılanmamasını kabul edebilme imkanımız yok. Bu teşebbüslerin, bir takım yazılı ve görsel basın kuruluşlarının müsadere mantığıyla yeniden zincire vurulurcasına seslerinin kesilmesini hiç kimsenin kabul edebilme imkanı yok. Bu seçim şahsi özgürlüklerimizin oylandığı bir seçimdir" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement