Dpü'de Kayıt Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Dpü'de Kayıt Heyecanı

Dpü\'de Kayıt Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Ünivresitesi’nde (DPÜ) 2014-2015 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.

06.09.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Ünivresitesi'nde (DPÜ) 2014-2015 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı. DPÜ'de ÖSYS sonuçlarına göre yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için kayıt işlemleri başladı. 3 gün sürecek kayıt işlemleri, Evliya Çelebi ve Germiyan Yerleşkelerimizin yanı sıra fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının bulunduğu ilçelerde de devam ediyor. Fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında bölümlere göre kurulan kayıt masalarında öğrenciler herhangi bir sorun yaşamadan kayıtlarını kısa bir sürede yaptırabiliyorlar.

DPÜyü kazanan öğrencilerin birçoğunun kayıtlara aileleriyle birlikte geldiği görüldü. Aileler; çocukları kayıtlarını yaptırırken aynı heyecanı beklerken yaşadılar. Üniversitemizin Evliya Çelebi ve Germiyan Yerleşkesi'ne ilk kez gelen aileler, Üniversitemizin yerleşkelerinin çok güzel olduğunu, belirterek, "Kayıtların en kısa sürede gerçekleşmesi için gerekenler yapılmış. Bir sıkıntı yaşamadık. Ayrıca çok gelişmiş bir üniversite ve şehirle karşılaştık" dediler.

DPÜ'ye ilk defa kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler Kütahya'yı Evliya Çelebi Kampüsü'nü ve Germiyan Yerleşkesi'ni beğendiklerini belirterek eğitim öğretim yılının başlamasını dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

Ayrıca Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde kurulan stantlarla öğrenciler, Kütahya hakkında ayrıntılı bilgiye ulaştılar.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dpü'de Kayıt Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement