Dpü, Türkiye'de İkinci, Dünyada 391'nci - Son Dakika
Yerel

Dpü, Türkiye'de İkinci, Dünyada 391'nci

Dpü, Türkiye\'de İkinci, Dünyada 391\'nci

Kütahya Dumlupınar Ünivresitesi'nin (DPÜ) güzel sanatlar alanında dünya sıralamasında ilk 500 üniversite arasına girdiği bildirildi.

18.07.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Ünivresitesi'nin (DPÜ) güzel sanatlar alanında dünya sıralamasında ilk 500 üniversite arasına girdiği bildirildi.

URAP Araştırma Laboratuvarı'nın internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi alan bazında dünya sıralamasında 391., Türkiye'de 2. sırada yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, yaptığı açıklamada, "Güzel Sanatlar Fakültemizin bu başarısını kutluyorum. Yönetimimizce desteklediğimiz ve yakından takip ettiğimiz Fakülte etkinliklerinin İdareci, öğretim elemanı ve memurlarının top yekün fedakarlıklarıyla gerçekleştirildiğinin ve bu etkinliklerin öğrenci başarılarına olumlu etkileri olduğunun farkındayım. Güzel sanatlar Fakültesi öğrencilerimizin uluslararası ve ulusal yarışmalarda almış oldukları ödüller bunun bir göstergesidir.Güzel Sanatlar Fakültemizin bina, sınıf ve laboratuar donanımları bakımından Türkiye'nin iftihar edebileceği imkanlara sahip olması, burada eğitim gören öğrencilerin çok gayretli öğretim elemanlarının rehberliğinde ülkemizin aranan elemanları olarak yetişmekte olduklarına şahit olmaktayız. Üniversitemizin dünya üniversiteleri performans sıralamasında ilk 500 üniversite içinde yer almasını sağlayan Güzel Sanatlar Fakültemizi Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, öğretim elemanları, idari kadro ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, yeni başarılarılar bekliyorum" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dpü, Türkiye'de İkinci, Dünyada 391'nci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement