Dr. Aynur Dağdemir'in Adı Parka Verildi - Son Dakika
Güncel

Dr. Aynur Dağdemir'in Adı Parka Verildi

Dr. Aynur Dağdemir\'in Adı Parka Verildi

İlkadım Belediyesi, görevi başında öldürülen Opr. Dr. Aynur Dağdemir’in ismini Derebahçe Mahallesi’ne yapılan parkta yaşatacak.

08.12.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi, görevi başında öldürülen Opr. Dr. Aynur Dağdemir'in ismini Derebahçe Mahallesi'ne yapılan parkta yaşatacak.

Daha önce de bir vefa örneğine daha imza atan İlkadım Belediyesi, Samsun'da özel bir hastanede sekreteri eski eşinin tartışması sırasında araya giren, bıçakla ağır yaralanan ve daha sonra hayatını kaybeden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir'in adını Derebahçe Mahallesi'nde yaptığı parka verdi. Bir vefa örneğine daha imza atan İlkadım Belediyesi daha önce de görevi başında öldürülen Dr. Kamil Furtun'un adını görev yaptığı hastanenin bulunduğu sokağa vermişti.

Belediye ekipleri Aydemir'in ailesinin onayının alınmasının ardından hemen çalışmalara başlayarak Derebahçe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan engelsiz yaşam parkına Opr. Dr. Aynur Dağdemir adının verilmesini Aralık ayı meclis gündemine taşıdı. Aralık ayı meclisi 2. oturumunda oy birliği ile onaylanan maddenin ardından Derebahçe Mahallesi'nde bulunan parka "Opr. Dr. Aynur Dağdemir Engelsiz Parkı" adı verildi.

Samsun'a büyük katkı vermiş isimlerin yaşatılmasının önemini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ölümü ile tüm Türkiye'yi yasa boğan Opr. Dr. Aynur Dağdemir kardeşimizin adını yapımını tamamladığımız parkımızla yaşatacağız" dedi.

Tok, şunları söyledi: "Samsun'da özel bir hastanede yaşanan üzücü olay sonucu görevi başında bıçaklanarak hayatını kaybeden Samsun şehrimizin tanınan ismi hastalarıyla gönül bağı kuran Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir kardeşimize tekrardan rahmet diliyorum. Tüm Türkiye'yi derinden üzen Aynur hocamızın ölümü hiç kuşkusuz kabul edilemez bir olaydı. Her hastasıyla abla kardeş ilişkisi olan her hastasına özel ilgi göstererek yardımcı olan, Samsun'un sevilen isimi Aynu Dağdemir'in acısı hala içimizde yaşıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak daha önce de görevi başında öldürülen Dr. Kamil Furtun hocamızın adını görev yaptığı hastanenin sokağına vermiştik. Şimdi ise Samsun'a önemli katkılar sağlamış büyük başarılara imza atmış Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir hocamızın adını Derebahçe Mahallemizde yapımını tamamladığımız engelsiz parkımız ile yaşatacağız. Ailesi onay doğrultusunda yaptığımız çalışmalar sonunda parkımızın adını 'Opr. Dr. Aynur Dağdemir Engelsiz Parkı' olarak değiştirilmiştir. Bizler de Samsun'a büyük katkıları olan hocamıza bir nebze olsun vefa borcumuzu ödemek için hassasiyeti göstermek durumundayız. Rabbim tekrar tekrar Dr. Aynur kardeşimizin mekanını cennet etsin. Acılı ailesine sabır ihsan eylesin." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dr. Aynur Dağdemir'in Adı Parka Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement