Dr. Fatih Karayandı'ya Karaisalı'dan Plaket - Son Dakika
Yerel

Dr. Fatih Karayandı'ya Karaisalı'dan Plaket

Dr. Fatih Karayandı\'ya Karaisalı\'dan Plaket

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 29-31 Ağustos tarihleri arasında Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda yapılan güreş ve şenliklere katkı koyan kişi ve kurumlara teşekkür plaket veriyor.

19.09.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 29-31 Ağustos tarihleri arasında Karaisalı'nın Kızıldağ Yaylası'nda yapılan güreş ve şenliklere katkı koyan kişi ve kurumlara teşekkür plaket veriyor.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Başkan Yardımcısı Recep Ak, Kızıldağ'da düzenlenen şenlikler ve karakucak güreşlerine yaptığı katkılardan dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı'ya bir plaket verdi.

Aslan, bonzai toplantısı ve sahipsiz köpeklerin ıslahı projesi için Karaisalı'ya gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı'ya, 529'uncu Geleneksel Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri ve düzenlenen 2 şenliğe verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Dr. Karayandı ise, Karaisalı halkına hizmet etmenin kendileri için bir görev olduğun ifade ederek, bu jestinden dolayı Bakan Aslan ve Başkan Yardımcısı Recep Ak'a teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Fatih Karayandı'ya Karaisalı'dan Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement