Dr. Güzelbey, Aleviler ile İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dr. Güzelbey, Aleviler ile İftar Yemeğinde Buluştu

Dr. Güzelbey, Aleviler ile İftar Yemeğinde Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

09.11.2013 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Muharrem Ayı dolayısıyla Aleviler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi'nde Başkan Dr. Güzelbey tarafından verilen iftar yemeğine; Gaziantep Vali Yardımcıları Mustafa Canarslan, Cemalettin Özdemir, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe, Alevi Dedesi Mehmet Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği öncesi Gaziantep İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe ile Alevi Dedesi Mehmet Keskin dualar okudu. Muharrem Ayı'nın önemine değinen Gaziantep İl Müftü Vekili Karatepe ve Alevi Dedesi Keskin, birlik-beraberlik mesajı verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine ilişkin değerlendirme yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, şunları söyledi:

"Muharrem Ayı nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak değerli Müftü Vekilimiz Mahmut Karatepe ile şehrimizdeki Alevi Bektaşi Derneği mensuplarına ve onun Dedesi'nin bulunduğu önemli bir topluluğa iftar yemeği verdik. Şehrimiz; birlik, beraberlik açısından Türkiye'ye örnek olan bir şehirdir. Burada da bu tür etkinliklerin önemli bir rolü vardır. Katılan arkadaşlarımıza ve onların liderlerine çok teşekkür ediyorum. Allah; birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın."

Alevi Dedesi Mehmet Keskin, Başkan Dr. Güzelbey'e kendileri için organize edilen iftar yemeği için teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Güzelbey, Aleviler ile İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement