Dr. Kocaman'dan Vesayetle Mücadele ve İstikar Vurgusu - Son Dakika
Yerel

Dr. Kocaman'dan Vesayetle Mücadele ve İstikar Vurgusu

Dr. Kocaman\'dan Vesayetle Mücadele ve İstikar Vurgusu

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Dr. Ömer Kocaman, STK’lar ile AK Parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

20.03.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Dr. Ömer Kocaman, STK'lar ile AK Parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

İHH, Yeryüzü Vakfı, Hak-Yol Vakfı, Semerkand Vakfı, MÜSİAD ve Memur-Sen'i ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Dr. Ömer Kocaman, ziyaretlerde neden siyasete atıldığı konusunda bilgiler verirken, Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde büyüyerek, askeri, bürokratik ve paralel yapı öncelikli olmak üzere sivil her türlü vesayet rejiminden kurtularak uluslararası arenada güçlü, saygın ve demokratik bir ülke olarak yerini aldığını söyledi.

PARALEL YAPININ KİRLİ OYUNLARI

Dr. Ömer Kocaman ziyaretlerinde Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar, Orta Doğu ve Afrika başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafında Türkiye'nin çok yakından büyük bir heyecanla izlendiğini, Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve sosyal istikrarının bu anlamda oldukça kıymetli olduğunu belirtti. Milli irade üzerindeki vesayetin tortularından arınmış bir Türkiye'nin bu bakımdan taçlandığını gören paralel yapının kirli oyunlarının bile Türkiye'nin yurt dışındaki itibarını zedeleyemediğini özellikle vurgulayan Kocaman, Türkiye'nin güçlendikçe dünyanın dört bir tarafında geri bırakılmış ve itilmiş kardeşlerimizin de güçlendiğini, duruşlarının değiştiğinin altını çizdi.

EL BİRLİĞİ ŞART

Antalya'nın turizm kenti olduğu kadar bir tarım kenti olduğuna dikkat çeken Dr. Ömer Kocaman, şunları söyledi:

"AK Parti hükümetleri icraatları ile tüm ülkede olduğu gibi Antalya'da da tarım sektörünü ciddi anlamda desteklemiştir. Yeni dönemde ise Antalya'da tarımsal, sanayi ve alternatif tarım ürünleri üzerine çalışmalarla bu destek mutlak surette artarak devam edecektir."

Görüşmelerinde ülkenin geleceğinde olduğu gibi Antalya'nın geleceğinde gençlerin oldukça önemli olduğunu, siyasetçilerin ve bölgedeki tüm aktörlerin, Antalyalı gençlerin, bürokraside, siyasette, ekonomide, kültürde ve sanatta önemli görevlere gelmesi için el birliği verilmesinin özellikle altını çizen Dr. Kocaman böyle bir çalışma ile gelecekte gerçek ve güçlü bir Antalya lobisinin kendiliğinden vücut bulacağını belirtti.

Dr. Ömer Kocaman, Haziran ayında yapılacak seçimlerin milli iradenin tam anlamıyla tesisi, ülkenin tam anlamıyla demokratikleştirilmesi ve güçlü Türkiye'nin inşası bakımından kritik ve stratejik öneme sahip olduğunu kuvvetle dile getirerek, Antalya il ve ilçe teşkilatlarının bu konuda gayret ve çalışmalarının son derece sevindirici olduğunu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Kocaman'dan Vesayetle Mücadele ve İstikar Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement