Dr. Mehmet Aksoy, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde - Son Dakika
Yerel

Dr. Mehmet Aksoy, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde

Dr. Mehmet Aksoy, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi\'nde

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi güçlü hekim kadrosuna her geçen gün yeni isimler ekliyor.

16.06.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi güçlü hekim kadrosuna her geçen gün yeni isimler ekliyor.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde görev yapan Dr. Hamide Palaz, Dr. Medeni Asma, Dr. Çağatay Kabak ve Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ünal Sarıkabayı'nın yanı sıra, Dr. Mehmet Aksoy da hasta kabulüne başladı.

Şanlıurfa Bozova'da 1976 yılında doğan ve 1997 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Mehmet Aksoy, 10 yıl pratisyen hekim olarak hizmet verdikten sonra, 2011 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlığını tamamladı. 2015 yıl itibariyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak hasta kabulüne başlayan Dr. Aksoy evli iki çocuk babası.

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen ve dünya standartlarında hizmet verilen hastanede, acil servis, biyokimya, patoloji ve klinik mikrobiyoloji laboratuvarları, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, organ nakli merkezi, nefroloji, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekonstrüktif cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji, çocuk ve ergen psikiyatrisi ile üremeye yardımcı tedavi merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Mehmet Aksoy, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement