Mehmet Baş, Mardin AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Politika

Mehmet Baş, Mardin AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu

Mehmet Baş, Mardin AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu

Batman İl Sağlık eski Müdürü Dr.Mehmet Baş, Mardin'de AK Parti milletvekili aday adayı oldu.

03.03.2015 07:59  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da yaptığı yatırımlarla sağlık sektörüne canlılık getiren eski İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Baş, Mardin'de AK Parti milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Mardin milletvekili aday adayı Baş, başvurusundan sonra seçim çalışmalarına hızlı başladı.

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Baş, Gençlik Kollarına hitap etti. Mardin merkez ve ilçelerinde ziyaretlerini sürdüren Baş, teşkilatının Midyat Gençlik Kolları ile buluştu.

Midyat AK Parti İlçe Teşkilatından düzenlenen tanıtım programına katılan 25. Dönem Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Mehmet Baş, Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış ve yönetim kurulu üyelerine hitap etti. Dr. Mehmet Baş, gençlik kokları üyelerine, ayakta yaptığı konuşmayla seslendi.

GENÇLİKLE YENİDEN ŞAHA KALKIYORUZ

Konuşmasında özgeçmişinden söz ederek başlayan Dr. Mehmet Baş, "Biz gençlikle yeniden bir heyecan kazanıyoruz şaha kalkıyoruz, tabi kadınlarımızla da her evin mutfağına kadar gidiyoruz, dolayısıyla biz aslında bir anlamda hayatın kendisiyiz. Bu kutlu yolculuğu başlattığı için büyük usta Recep Tayyip Erdoğan huzurunuzda şükranlarımı sunuyorum, büyük bilim adamı Ahmet Davutoğlu hocamı saygıyla selamlıyorum."dedi.

TEŞKİLATLAR BENİMSENMELİ VE ÖNEMSENMELİ

Konuşmasına, teşkilatların desteklenmesi ve önemsenmesi gerektiğini vurgulayarak devam eden Dr. Mehmet Baş " Mahalle teşkilatından, genel merkeze kadar bunları sıralarken başarının ancak gençlik kolları, kadın kolları, il, ilçe teşkilatlarımızın benimsenmesi, desteklenmesi ve önemsenmesiyle ancak hedefe ulaşılabilir. Her halükarda secim öncesi ve secim sonraları sadece secim sonraları belirli bir zamana dayalı değil sürekli bir öneme sahipsiniz."şeklinde konuştu.

Konuşmasına parlamentoda Mardin'i temsil edecek aday hakkında beklentilerini ifade eden Dr. Mehmet Baş, yaptığı açıklamaların ardından gençlik kollarından dua ve desteklerine talip olduğunu sözlerine ekledi.

SİGARAYI BIRAK TAKIM ELBİSEYİ KAP

Konuşmasının son bulan Dr. Mehmet Baş, sigara içmek için dışarı çıkmak isteyen gençlik kolları üyesi Uğur Yürüş'ün koluna girdi. Kendisine sigarayı terk etmesi halinde takım elbise sözü veren Dr. Mehmet Baş, gençlik kolları üyeleri tarafından alkışlanmasına neden oldu. Sigaradan mutlaka uzak durulması gerektiğini hatırlatan Dr. Mehmet Baş, takım elbise sözünü yinelerken, Gençlik Kolları üyesi Uğur ise bırakmaya çalışacağını belirtti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, gençleri önemsemesinden dolayı Dr. Mehmet Baş'a teşekkür ederken, gençlik kolları adına çıktığı yolda başarı dileklerini sundu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu. Kaynak: Mardin İletişim Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Mehmet Baş, Mardin AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement