Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Mardin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

21.02.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Mardin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Burada cemiyet üyeleri ile sohbet eden Dr. Özkan, amaçlarının Mardin meselelerinin çözümüne katkı sunmak olduğunu söyledi. Mardinlilerin daha iyi hizmete sahip olduklarını belirten Dr. Özkan, "Ben memleket sevdalısıyım. Memleketime ve halkımıza daha önce hizmet ettiğim gibi şimdi de siyaset alanında hizmetine amadeyim. Etnik kimlik ayırımcılığına hayır diyorum. Mardin'in kültürel, sosyal, tarihsel etnik ve dinsel motifini dünya tanıtmak ve örnek göstermek için siyaset yolculuğuna çıktım. Siyaset ehil insanların eli elinde olmalıdır. Allah, emanetleri sahibine teslim etmenizi ve insanlar arasında hakemlik yaptığınız zaman adaletle hükmetmenizi emreder. Bunun için eşi ehline bırakılması lazım. Yeni Türkiye'yi, yeni Mardin'i hep birlikte inşa etmek lazım. Mardin'de en başta sevgili hemşerilerimizle, belediye başkanlarıyla, meclis üyeleriyle, odalardan esnafa ve sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesle birlik-beraberlik içinde güzel bir sinerji oluşturarak Mardin'i layık olduğu yerlere getirmek için bütün enerjimizi ortaya koyacağız. Mardin'in merkezden fazla yatırım ve mali destek alması için gecemizi gündüzümüze katıp her kapıyı çalacağız, gerekirse her kapının önünde yatacağız" dedi.

7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Dr. Özkan, "Her Mardinli bu seçimlerde davasına ve Mardin'e sahip çıkmalı. 7 Haziran çok önemli bir eşik. Türk demokrasisi bu eşiği başarı ile geçebilirse kimse Türkiye'yi ve Mardin'i tutamaz. Bu seçimde başarılı olunursa, paralel yapı ile mücadele de başarıyla sonuçlanır. Türkiye kendine yakışır yeni bir Anayasaya kavuşur. Kanımızı-iliğimizi emen terör belasından kurtulur, çözüm sürecini başarıya ulaştırır. Türkiye ve Mardin daha da zengin hale gelir. Yaşam standartlarımız ve demokrasi çıtamızı yükselir. Yeni Türkiye'de yeni ve güçlü bir Mardin'i hep birlikte inşa edeceğiz. İnşallah Mardin'i, hep birlikte göç veren değil göç alan, bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Mardin'deki tüm kanaat önderlerini, Mardin davası için bir araya getirebilen, tutkal gibi birleştirici, herkesin önüne düşüp sorunların çözümü için koşan-koşturan vekillere ihtiyacımız var. AK Parti siyasi hareketinin başlangıcı ile birlikte yıllardır Ankara'da Mardin ve ilçelerinin bana ulaştırılan tüm meseleleri ile yakından ilgilendim. Mardin ve ilçelerinin problemlerini çok iyi biliyorum. Benim Mardin ve ülkemle ilgili büyük hayallerim var. Gelin bu hayalleri birlikte gerçeğe dönüştürüp Mardin'i çok daha ileri bir seviyeye taşıyalım. Duanızı, desteğinizi ve ilginizi bekliyorum" diye konuştu.

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik de Dr. Özkan'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement