Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, temayül yoklamasının bir demokrasi şöleni, tatlı bir yarış olacağını ifade ederek, "Bu yarışın kazananı Mardin olacak" dedi.

28.02.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, temayül yoklamasının bir demokrasi şöleni, tatlı bir yarış olacağını ifade ederek, "Bu yarışın kazananı Mardin olacak" dedi.

Dr. Nihat Özkan, AK Parti Dargeçit İlçe Başkanı Mehmet Beşir Kılıç'ı, Yeşilli İlçe Başkanı Şehabettin Şafak ve Ömerli ilçe Başkanı Zeki İpekşen'i ve parti kollarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarının yanında, sivil toplum kuruluşları ile ve kurumları da ziyaret eden Özkan, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Tutaşı, Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bayram Açan'la da bir araya geldi.

TATLI BİR YARIŞ

Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasının bir demokrasi şöleni, tatlı bir yarış olacağını ifade eden Dr. Nihat Özkan, "Bu yarışın kazananı Mardin olacaktır. Bir birinden değerli 120 isimden 6 isim Mardin'imizi TBMM'de temsil için seçilecektir. Mardin AK Parti ailesinin en niteliklileri şehrimizi Ankara'da en iyi temsil edecek olanı, merkezin imkanlarını Mardin'e en iyi taşıyacak çalışkan, becerikli ve tuttuğunu koparan adayların seçileceğinden kuşkum yok. Bütün aday adaylarını AK Parti Genel Merkezi ve Başbakanımızın nezdinde eşit şansa sahip olduğunu herkesin bilmesi gerekir. Temayül yoklamasında oy kullanacak AK Parti üyelerinin iradeleri bu 6 kişinin belirlenmesindeki faktörlerden en önemlisidir. Oy kullanacak kardeşlerimizin Mardin'in geleceğini emanet edecekleri temsilcileri seçerken akılları ve vicdanları ile hareket etmelerini öneriyorum. AK Parti delegeleri sağduyu ile ince eleyip sık dokuyan sarraf terazisinde tartacaklarından kuşkum yoktur. Mardinli vatandaşlarımızın ve Mardin'deki kanaat önderlerinin bu seçime büyük katkıları olacaktır. Diğer siyasi partilere, aday belirlemelerinde AK Parti gibi katılımcı demokrasiyi tavsiye ediyorum" dedi.

"7 HAZİRAN'A KADAR KOL KOLA ÇALIŞACAĞIZ"

Temayül seçimlerinde ilk 6'la girseler de girmeseler de 7 Haziran'a kadar birlikte çalışmaya, kol kola girmeye karar verdiklerini ifade eden Özkan, "Seçilsek de seçilmesek de ben buradan kendi adıma söylüyorum sıralamadaki yerim ne olursa olsun kol kola omuz omuza karış karış Mardin'i gezeceğiz. Beraber yorulacak beraber sevineceğiz. Mardin'in en önemli ihtiyacı birlik ve beraber olmaktır" diye konuştu.

Özkan ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Midyat Kadın Kolları'nı ziyaret etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement