Dr. Özkul Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Dr. Özkul Çalışmalarını Sürdürüyor

Dr. Özkul Çalışmalarını Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Adayı Op. Dr. Sedat Özkul, yaptıkları ziyaretlerin bir hayli olumlu geçtiğini söyledi.

27.02.2015 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Adayı Op. Dr. Sedat Özkul, merkez ve diğer İlçe teşkilatlarına yaptıkları ziyaretlerin bir hayli olumlu geçtiğini söyledi.

Özkul yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

"Ak parti İl başkanımız Muhammed Akar ve teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcımız Mehmet Ali Dündar başta olmak üzere merkez Bağlar, Sur, Kayapınar ve Yenişehir İlçelerinin yanı sıra, Ergani, Hani, Silvan, Bismil, Çermik, Çüngüş, Eğil, Dicle, Çınar, Lice İlçe başkanları ve teşkilat yöneticileri, kadınlar ve gençlik kolları başkanlarımıza bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Bir hayli verimli geçen ziyaretlerimizde karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk, öneri ve görüşlerimizi paylaştık. Bu ziyaretlerde bizlere eşlik eden partili kardeşlerimize ve gönültaşlarımıza da ne kadar teşekkür etsek azdır. İl Genel Meclis üyelerimizle yaptığımız yemekli toplantıda da projelerimizi paylaşarak, İl Genel Meclisi üyelerimizin görüş ve önerilerini alarak değerlendirdik. 'Önce Hakk'ın rızası, sonra halkın duası' şiarıyla çıktığımız bu yolda aldığımız bu müspet sonuçlar, bizlere şevk veriyor. Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevimden ayrılıp Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığımı açıkladığım ilk günün heyecanıyla çalışmalarıma devam edeceğim"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dr. Özkul Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement