Drift Kupası İçin Hazırlık Turları Atıldı - Son Dakika
Otomobil

Drift Kupası İçin Hazırlık Turları Atıldı

Drift Kupası İçin Hazırlık Turları Atıldı

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Tekirdağ Mahalli Drift Kupası 23 Kasım günü saat 12:00' da gerçekleştirilecek.

25.11.2014 11:10  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Drift Kupasına hazırlık için sahil dolgu alandaki gerçekleşen etkinlik vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Sevgi evi çocuklarının da katıldığı etkinlikte, çocuklarla drift turları atıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat özel olarak tasarlanmış drift aracıyla deneme sürüşü yaptı. Süleymanpaşa Belediyesinin faaliyetleriyle alakalı gelen sorulara Başkan Eşkinat, "Her türlü organizasyonları yapmaya çalışıyoruz. İnsanların stres atmaya ihtiyacı var. İnsanların bir araya gelmeye ihtiyacı var. Apartmanlara sıkışmış dünyadan kopmuş bir hayattan vatandaşlar bıktı. Bu nedenle bir arada olabileceğimiz meydanlar yaratmaya çalışıyoruz. Geçen drift etkinliğimiz daha küçük olmasına rağmen otomobil dergilerinde ve diğer yazılı medyada geniş yer buldu. Vatandaşlar tarafından da çok güzel tepkiler aldık. Bu da bizi çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Büyük sahil projesi için gelen sorulara ise, "Bu organizasyonun ayrıca bir özelliği daha var. Bu sahilde yapılacak olan son organizasyondur. Biliyorsunuz sahil yenileniyor. Gelecekte sahil alanında asfalt yerine yeşil göreceksiniz. Yemyeşil bir sahilde hep birlikte mutlu bir yaşam süreceğiz. Burada hiçbir şey sabit olmayacak. Vatandaşlarımızın rahat rahat gezip denizi izleyebileceği, çok para vermeden sahilin keyfini çıkarabileceği, vatandaşımızın sahil kentinde oturduğunun tadına varacağı bir projemiz var" sözleriyle yanıt verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Drift Kupası İçin Hazırlık Turları Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement