Driftin İlk Şampiyonu Belli Oluyor - Son Dakika
Güncel

Driftin İlk Şampiyonu Belli Oluyor

İZMİT / DHATürkiye Drift Şampiyonası'nın final yarışı 23 Ekim Pazar günü Körfez Yarış Pisti'nde yapılacak.

20.10.2016 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİT/ DHA

Türkiye Drift Şampiyonası'nın final yarışı 23 Ekim Pazar günü Körfez Yarış Pisti'nde yapılacak.

Apexmasters pilotları, otomobilseverlere adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacaklar. 2016 Ukrayna Drift Şampiyonu Dmitriy Illyuk, 1200 beygir gücündeki otomobili ile ilk kez Türkiye'de piste çıkacak.

Bu yıl ulusal bir kimlik kazanan drift branşında sezon finali, 23 Ekim Pazar günü Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından PWR Balata sponsorluğunda İzmit Körfez Yarış Pisti'nde düzenleniyor.

Yarın antrenman yapacak olan drift pilotları, pazar günü saat 11: 00'den itibaren sıralama turları ve sonrasında eşleşmelerle pisti dolduran otomobilseverlere adrenalin dolu saatler yaşatacaklar.

İzleyicilerin yarış otomobillerinin sağ koltuğunda drift deneyimi yaşama şansı da kazanacağı organizasyonda, 2016 Ukrayna Drift Şampiyonu Dmitriy Illyuk, 1200 beygir gücündeki otomobili ile ilk kez Türkiye'de piste çıkacak.

25 sporcunun kıyasıya mücadele edeceği sezon finali, şampiyon pilot ve takımı belirleyeceği için büyük önem taşıyor. Bu yarış öncesinde, 2016 Türkiye Drift Şampiyonası liderlik koltuğunda 45 puanla MTG Motorsport'dan Timur Pomak yer alıyor. JDM Works D'Team takımından Kemal Özhaseki ile TeamArt Dream Drift Team'den Oktay Kabaktaş da 42 puanla onu takip ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Driftin İlk Şampiyonu Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement