DSİ Bölge Müdürü Finike Gökbük Köyü'nde Vatandaşı Dinledi - Son Dakika
Yerel

DSİ Bölge Müdürü Finike Gökbük Köyü'nde Vatandaşı Dinledi

DSİ Bölge Müdürü Finike Gökbük Köyü\'nde Vatandaşı Dinledi

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Gökbük Köyü’nde Muhtar İsmail Altıntaş ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Finike Kapıçay Barajı ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar.

19.11.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Gökbük Köyü'nde Muhtar İsmail Altıntaş ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Finike Kapıçay Barajı ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar.

Vatandaşlarla güzel bir istişare toplantısı yaptıklarını ifade eden Bölge Müdürü Özgür, "Gökbük Köyü'nde bazı vatandaşlarımızın kafasında Finike Kapıçay Barajı ile ilgili sorular vardı. Vatandaşlarımızı dinledik kafalarına takılan sorularına cevap verdik. Hem bizim açımızdan hem de vatandaşımız açısından çok verimli bir toplantı oldu" dedi. Toplantı sonunda Gökbük Köyü Muhtarı İsmail Altıntaş ve vatandaşlarda Bölge Müdürü Özgür'e ziyaretinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ettiler.

DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür ve beraberindeki heyet Gökbük Köyü'nün ardından Kumluca'ya geçerek Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Antalya Müze Müdürü Mustafa Demirel, Kumluca Yazır Mahalle Muhtarı Durmuş Karatekelioğlu ile bir araya gelerek Kumluca Yazır Köyü Olympos mevkiinde bir dizi incelemelerde bulundular. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ Bölge Müdürü Finike Gökbük Köyü'nde Vatandaşı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement