DSİ'den Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika
Yerel

DSİ'den Kızılay'a Kan Bağışı

DSİ\'den Kızılay\'a Kan Bağışı

Kızılay tarafından “Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can” Kampanyası çerçevesinde Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü çalışanları kan bağışında bulunuldu.

01.10.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay tarafından "Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can" Kampanyası çerçevesinde Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü çalışanları kan bağışında bulunuldu.

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü çalışanları Kızılay'a kan bağışında bulundu. DSİ 13. Bölge Müdürlüğü iş yeri hekimi Dr. Emrah Küçükbozbey gözetiminde, Bölge Müdürlüğü Spor Tesislerinde yapılan kan verme işlemine DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Nazif Kök, Tuncay Aykan, Özhan Erdanışman, Hüseyin Akkaya, Köksal Buğra Çelik, Şube Müdürleri ve Bölge Müdürlüğünde görev yapan personeller katıldı.

DSİ çalışanlarının yoğun bir katılım gösterdiği kan bağışında ilk olarak Bölge Müdürü Turkay Özgür kan verdi. Bölge Müdürü Özgür, "Bölge Müdürlüğü Antalya ve bağlı 19 ilçede yaptığımız çalışmalar ile Gazipaşa'dan Kaş'a, Elmalı'dan İbradı'ya kadar baraj, sulama projeleri, içmesuyu projeleri, arıtma tesisi projeleri ve taşkın koruma projeleri ile Bölgemizi adeta küçük bir GAP'a çevirdik. Tabi biz bu faaliyetleri yaparken aynı zamanda sosyal faaliyetlere de duyarsız kalmamaktayız. DSİ Ailesi olarak Kızılay'ımıza her yıl birkaç defa kan bağışında bulunuyoruz. Böylece hem kendi bedenimizi daha sağlıklı hale getiriyor, hem de kan ihtiyacı olan hastalarımızın umudu oluyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ'den Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement