DSİ Genel Müdür Yardımcısı Diniz, Antalya'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Diniz, Antalya'da İncelemelerde Bulundu

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Diniz, Antalya\'da İncelemelerde Bulundu

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Diniz ve Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Ali Kılıç, Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya ve ilçelerinde yapımı devam eden inşaatları yerinde inceledi.

16.06.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Diniz ve Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Ali Kılıç, Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya ve ilçelerinde yapımı devam eden inşaatları yerinde inceledi.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Tuncay Aykan ve şube müdürlerinin de katıldığı incelemelerde ilk olarak Gazipaşa Ovası Sulaması inşaatı ile ilgili olarak ilgililerden bilgi alındı. Daha sonra Alanya 2. Merhale Projesi, Sulaması ve Manavgat Havzası taşkın önleme projesi olan Manavgat Naras Barajı Sulaması, Manavgat Naras Barajı ve Aksu Çayı Taşkın Koruma inşaatında incelemelerde bulunan heyet, işlerin seviyesi hakkında bilgi aldı.

Heyet ardından Korkuteli Sulaması Rehabilitasyonu inşaatının çalışma güzergahlarında incelemeler yaptı. Arazide yapılan incelemelerin ardından Korkuteli Sulaması scada merkez binasına geçen heyet burada ilgililerden inşaat ile ilgili brifing aldı. DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Diniz Antalya da son olarak Kozağacı Çağman Gölet'inde incelemelerde bulunarak Antalya'dan ayrıldı.

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür incelemelerde ilgili olarak yaptığı açıklamada, "DSİ 13. Bölge Müdürlüğü olarak Antalya'da yaptığımız baraj, gölet, içme suyu, sulama ve taşkın koruma gibi su yapılarımızın bir kısmını Genel Müdür Yardımcımız ve beraberindeki DSİ heyetimiz ile birlikte inceledik. İnşaatlarımızdaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ Genel Müdür Yardımcısı Diniz, Antalya'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement