Dsispor Alt Yapıda Başarıya Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Dsispor Alt Yapıda Başarıya Doymuyor

Dsispor Alt Yapıda Başarıya Doymuyor

Alt yapıya verdiği önem ve genç kategorilerinde gösterdiği başarılarla son yılların parlayan yıldızı olan Diyarbakır DSİSpor’un 17 yaş altı genç takımı, bölge şampiyonu oldu.

07.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alt yapıya verdiği önem ve genç kategorilerinde gösterdiği başarılarla son yılların parlayan yıldızı olan Diyarbakır DSİSpor'un 17 yaş altı genç takımı, bölge şampiyonu oldu.

Şampiyonluklara abone olan DSİSpor'da yeni hedefin Türkiye finallerine katılmak olduğu belirtildi. Son yıllarda tesisleşme ve alt yapıya yaptığı yatırımlarla bu alanda bölgenin gözbebeği haline gelen DSİSpor bir kez daha Diyarbakır'ın gurur abidesi oldu. DSİSpor'un U 17 takımı, Batman'da düzenlenen U 17- 1. kademe müsabakalarında şampiyon olurken, Muş Liderspor'u 2-1, Şırnak Cizre Diclespor'u 3-0 ve Belediye Bingölspor'u da 4-3 yenerek bu başarıya ulaştı.

"ALT YAPIYA YATIRIMIN ÜRÜNÜ"

Kulüp Basın Sözcüsü Zülküf Yakut, Batman'da düzenlenen 1. kademe müsabakalarında bütün rakiplerini yenerek mutlu sona ulaşmalarının önemli bir başarı olduğunu kaydetti. Yakut, "Alt yapıda başarılı olmak için imkanları seferber ettik. Bu da beraberinde başarıyı getirdi. Batman'da düzenlenen U17- 1. kademe müsabakalarında da şampiyon olduk. Bizim için tesadüf değil. Adımızı 2. kademe müsabakalarına yazdırdık. Bu kategoride şu anda Türkiye'nin en iyi 22 takımı arasındayız. Hedefimiz 2. kademe müsabakalarında başarılı olup Türkiye finallerine kalmaktır. Bunu da başaracağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dsispor Alt Yapıda Başarıya Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement