Dsp: Başbakan, Kazanamayacağını Gördükçe Hırçınlaşıyor - Son Dakika
Güncel

Dsp: Başbakan, Kazanamayacağını Gördükçe Hırçınlaşıyor

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Başbakan, hesapladığı ve hayal ettiği gibi birinci turda Cumhurbaşkanı seçilemeyecektir.

05.08.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Başbakan, hesapladığı ve hayal ettiği gibi birinci turda Cumhurbaşkanı seçilemeyecektir. Kendisine yakın olan anket firmalarının yaptığı anketlerde Başbakan, seçimi kazanamadığını gördükçe sinirleniyor ve hırçınlaşıyor" dedi.

Türker, Zonguldak İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, Musul Başkonsolosluğu'nun basılmasının Türkiye Cumhuriyeti'nin topraklarına saldırı niteliği taşıdığını belirterek, "Bu baskını gerçekleştiren IŞİD, dünyada terör örgütü olarak tanınmaktadır. Maalesef dünyada sadece Başbakan, IŞİD'in terör örgütü olduğunu söylemiyor. Hükümet, adeta IŞİD ile işbirliği yapmış gibi davranıyor. Hükümetin yanlış politikalarından dolayı İsrail, Mısır ve Suriye'de büyükelçimiz bulunmamaktadır. Gazze'de yaşanan olaylar hepimizin canını acıtıyor. Türkiye'nin ne yazık ki Ortadoğu'da etkili bir rolü kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini söyleyen Türker, şunları ekledi:

"Başbakan, hesapladığı ve hayal ettiği gibi birinci turda Cumhurbaşkanı seçilemeyecektir. Kendisine yakın olan anket firmalarının yaptığı anketlerde Başbakan, seçimi kazanamadığını gördükçe sinirleniyor ve hırçınlaşıyor. Başbakan'ın en büyük beklentisi, yurtdışında kullanılacak oylardı; fakat randevu sistemi nedeniyle çok sayıda vatandaşımız oy kullanmaya gitmedi. Bu durumda Başbakan'ın hayallerini suya düşürdü. Buradan herkese çağrıda bulunuyorum; Başbakan'ın kazanmasını istemeyen herkese büyük görev düşüyor. Herkes sandık başına gidip oyunu kullanmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu olacaktır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Dsp: Başbakan, Kazanamayacağını Gördükçe Hırçınlaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement